Eskişehirspor, Kuruluşunu Taraftarıyla Kutladı - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor, Kuruluşunu Taraftarıyla Kutladı

Eskişehirspor, Kuruluşunu Taraftarıyla Kutladı

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen kutlamalar nedeniyle Porsuk Çayı üzerine platform kuruldu.

23.06.2014 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen kutlamalar nedeniyle Porsuk Çayı üzerine platform kuruldu. Taraftarların oluşturduğu Bando Es Es Grubu, platformda Eskişehirspor'un marşlarını çalarak su kıyısını dolduran yaklaşık 8 bin taraftarı coşturdu. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Sözcüsü Murat Diri yaptığı konuşmada, Tüm camia olarak yine bir aradayız. Eskişehirspor'un en çok ihtiyaç duyduğu konu futbolcusundan taraftarına yönetimine bir bütünlük sağlamaktır dedi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da büyük bir camia olduklarını söyledi. Önümüzdeki yıl 50'nci yıl kutlamalarının yapılacağını belirten Hoşcan şöyle devam etti

50. yıl kutlamalarını şanımıza yakışır şekilde yapacağız. Kombine fiyatları Süper Lig'e çıktığımızda 360 liraydı, geçen sene 220 lira yaptık. Biz yönetime geldiğimiz zaman söylemiştik. Biz taraftarımızı gelir kapısı olarak görmedik, görmüyoruz ve görmeyeceğiz. Ben taraftarımın maddi gücünü biliyorum. Kimseyi mağdur etmeyeceğimize söz veriyorum.

Eskişehirspor eski başkanlarından Aygın Begiter de konuşmasında, 49 sene evvel kurmayı başardığımız kulübün şu anda hayatta kalan tek kurucu üyesiyim. Arkadaşlarım toprak oldu ama ruhları sizinle beraber dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor, Kuruluşunu Taraftarıyla Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement