Eskişehirspor Taraftarlarından "Bayrak" Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Eskişehirspor Taraftarlarından "Bayrak" Çağrısı

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Eskişehirspor'un taraftarları, 28 Kasım Cumartesi günü iç sahada Mersin İdmanyurdu ile yapılacak maç öncesi kenti bayraklarla donatmak için seferber oldu.

25.11.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Eskişehirspor'un taraftarları, 28 Kasım Cumartesi günü iç sahada Mersin İdmanyurdu ile yapılacak maç öncesi kenti bayraklarla donatmak için seferber oldu.

Tribün liderlerinden Murat Diri, yaptığı yazılı açıklamada, kentin tüm cadde ve sokaklarının bayraklarla donatılması için çaba harcadıklarını belirterek, maçın bilet fiyatlarının ise istenilen seviyeye düştüğünü vurguladı.

Esnafın iş yerlerini, vatandaşların da evlerinin balkonlarını Eskişehirspor bayraklarıyla donatmasını isteyen Diri, şunları kaydetti:

"Odalar, dernekler, sanayi odaları herkes kampanya başlatmalı. Herkesin çorbada tuzu olmalı. Bizler bir mücadele veriyoruz. Sonuna kadar gidecek. Maç günü 17.00'de Adalar Migros önünde toplanıp stada gideceğiz. Milli Eğitim Bakanımıza, Valimize, milletvekillerine, belediye başkanlarına, emniyet müdürümüze, oda başkanlarına sesleniyoruz. Herkes maçlarda yerini almalı. Şehrin tüm organları bir arada olmalı. Eskişehirspor var oluş mücadelesi içinde. Herkes cuma günü 18.00'de idmana gelsin. Ertesi gün maça toplu şekilde bayraklar ve Bando Es-Es'le gidelim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehirspor Taraftarlarından 'Bayrak' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement