Eskişehirsporlu Futbolcular Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Kar Altında Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Eskişehirsporlu Futbolcular Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Kar Altında Sürdürdü

Eskişehirsporlu Futbolcular Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Kar Altında Sürdürdü

Eskişehirsporlu futbolcular Beşiktaş maçı hazırlıklarını kar altında sürdürdü Eskişehirspor'da pazar günü kendi sahasında oyacağı Beşiktaş maçının hazırları sürüyor.

19.02.2015 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirsporlu futbolcular Beşiktaş maçı hazırlıklarını kar altında sürdürdü

Eskişehirspor'da pazar günü kendi sahasında oyacağı Beşiktaş maçının hazırları sürüyor. Kırmızı-siyahlı futbolcular kar altında antrenman yaptı.

Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla dönen Eskişehirsporlu futbolcular, Beşiktaş maçı hazırlıklarını teknik direktör Michael Skibbe gözetiminde sürdürüyor. Vali Henefi Demirkol Tesisleri'nde bugün yapılan antrenman öncesinde Eskişehirsporspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan futbolcularını Gençlerbirliği galibiyetinden dolayı kutladı. Futbolculara getirdiği çikolatayı da veren Hoşcan şöyle dedi

Gençlerbirliği karşılaşmasında ben kendi takımımı gördüm. Hepiniz muhteşemdiniz. Alınan galibiyet bizleri ve camiamızı mutlu etti. Ancak işimiz daha bitmedi. İşimiz bundan sonra her maç bizim için bir final. Hiçbir şey imkansız değil. Kalan 14 karşılaşmamızı da kazanabilecek bir takım var burada. Sakatlıktan çıkan arkadaşlarınız da artık geliyor. Şuan süper ligdeki takımların içinde en iyi kadrolardan biri sizsiniz. Bunu Beşiktaş maçında da göstereceğinizden kuşkum yok. Gevşemek yok. Sizden istediğim tek şey inanarak yolumuza devam etmek.

Antrenmanda sakatlıkları süren Mirkan, Ömer ve Hürriyet katılmazken Sezer ve Mustafa ise sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirsporlu Futbolcular Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Kar Altında Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement