ESNAFIN Sorunlarına Yıldırım Çözüm - Son Dakika
Güncel

ESNAFIN Sorunlarına Yıldırım Çözüm

ESNAFIN Sorunlarına Yıldırım Çözüm

İlçe ekonomisinin can damarının esnaflar olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, her zaman esnafının yanında olarak en büyük destekçi olacaklarını söyledi.

18.02.2015 16:18

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ve Oda Başkanları ile bir araya geldi. BESOB'da gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yeni Yıldırım hedefini gerçekleştirme yolunda ekonominin önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek; "BESOB şehrimizde önemli bir misyona sahip. BESOB Başkanı Arif Tak ve Oda Başkanları ile bir araya geldiğimiz toplantıda, Yıldırım'ın geleceğini inşa ederken ekonomik olarak izleyeceğimiz yol haritasını da masaya yatırdık" dedi.

YILDIRIM ESNAFI EKONOMİNİN CAN DAMARI

İdeal şehir Yıldırım'ı, şehrin tüm dinamikleri ile geleceğe taşımaya hazırlandıklarının vurgusunu yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'a artı bir değer kazandıran ilçe esnafı ile işbirliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda ilçe esnafımızla bir araya geldiğimiz 'Bölgesel Esnaf Buluşmaları' programlarını devam ettireceğiz" diye konuştu. Yıldırım Belediyesi bünyesinde kurulan 'Esnaf Masası' ile ilk adımı attıklarını ifade eden Başkan Edebali, "Yerel yönetimler olarak ekonomiye yön veren esnafımızın sorunlarını, yerinde inceleyerek kısa sürede çözüme kavuşturduk. Bundan sonraki süreçte de esnafımızın derdine derman olmaya devam edeceğiz" şeklinde görüşlerini belirtti.

BAŞKAN EDEBALİ'YE BESOB'DAN TAM DESTEK
BESOB Başkanı Arif Tak ise yerel yönetimler ile yaptıkları iş birliklerinde Yıldırım esnafının bu anlamda ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Başkan Arif Tak, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin Yıldırım esnafı için büyük bir şans olduğunun ifade ederek; "Yıldırım'da güzel şeyler oluyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali kısa bir süre içerisinde yaptıkları hizmetler ile Yıldırım esnafının gönlünü kazandı. Biz de BESOB olarak yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ESNAFIN Sorunlarına Yıldırım Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement