Esogü'de Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Esogü'de Bayramlaşma

Esogü\'de Bayramlaşma

Ramazan Bayramı’nın ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) üniversite personeli için, Akademik Kulüp’te bayramlaşma etkinliği düzenlendi.

20.07.2015 15:29

Ramazan Bayramı'nın ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) üniversite personeli için, Akademik Kulüp'te bayramlaşma etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen başta olmak üzere, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, daire başkanları, öğretim üyeleri ve çok sayıda idari personel katıldı. Davetliler birbirlerinin bayramını kutlayarak, birlik ve beraberliğin önemini vurguladılar. Rektör Gönen, yaptığı konuşmasında, herkesin geçmiş bayramını kutlayarak, ESOGÜ personeline gelecekte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve birliktelik içerisinde nice bayramlar geçirmeyi diledi. Gönen, konuşmasının ardından tüm davetlilerle bayramlaşarak herkesin bayramını tebrik etti. Davetliler bu tür etkinliklerin düzenlenmesinden memnun olduklarını, günümüzde birlik ve beraberlik ortamının sağlanması için bu tür etkinliklerin gerekli olduğunu dile getirdiler. Etkinlik sohbetlerin ve sunulan ikramların ardından sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement