Esogü Rektörü Prof. Dr. Gönen'in Kutlu Doğum Haftası Mesajı - Son Dakika
Yerel

Esogü Rektörü Prof. Dr. Gönen'in Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Esogü Rektörü Prof. Dr. Gönen\'in Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

15.04.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Prof. Dr. Gönen, mesajında, "İnsanlık tarihindeki bütün ilahi öğretilerde insanın manevi şahsiyetinin en yüksek değerleri olarak güzel ahlak, onur, hoşgörü, sevgi, alçakgönüllülük ve adalet gibi birtakım erdemlerin korunmasına özel bir önem verilmiştir. Zincirin son halkası olan İslam da, insanı insan yapan bu değerler üzerinde hassasiyetle durmuş, Hz. Peygamber (s.a.v) bu değerleri bizzat yaşamında uygulayarak insanlığa ışık olmuştur. Sevgili Peygamberimiz; insanı evrensel olan bu yüksek değerler çerçevesinde kucaklamış ve bu yüksek ideali zihinlere ve gönüllere iletmiştir. Bu yüzdendir ki tüm zamanlarda adı "Sevgi Peygamberi" olarak geçmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ederim. İçinde bulunduğumuz bu özel günleri, Hz. Muhammed (s.a.v.)'in kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'de model olarak sunulan örnek kişiliğini ve seçkin ahlakını öğrendiğimiz, anladığımız ve yaşamımıza dahil ettiğimiz günler olarak değerlendirebilmeyi temenni ediyor, daha iyi bir dünya ve yüksek değerlerle kuşatılmış bir insanlık için birlik, barış ve sevgi diliyorum" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Rektörü Prof. Dr. Gönen'in Kutlu Doğum Haftası Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement