Esogü Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen'in Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Esogü Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen'in Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Esogü Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen\'in Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı.

23.07.2015 17:40

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Rektör Gönen, yayımladığı mesajında, basın organlarının önemine dikkat çekerek, "Haber alma ve yayma özgürlüğü ile ifade özgürlüğünün en etkili aracı olan yazılı ve görsel basın organları, ülkede ve dünyada yaşanan gelişmeleri, doğru ve yansız bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak toplumu aydınlatmak, kamuoyu oluşturmak, eksiklikleri sorgulamak ve yanlışlıkları dile getirmek, kamu yararını gözeterek toplumsal bilinci güçlendirmek suretiyle toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak gibi çok önemli görev ve sorumlulukları yerine getirmektedir. Yazılı ve görsel kanallar aracılığı ile bölgemizde ve tüm dünyada yaşanan gelişmeler hakkında her türlü bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmamızı sağlayan, aynı zamanda milletimiz ve devletimiz arasında toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri gözeterek tarafsız bir anlayışla, sağlıklı bir iletişim ağı oluşturarak büyük bir fedakarlık ve özveri içerisinde çalışmalarını yürütmekte olan değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten duygularımla kutlarım" diye bildirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen'in Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement