Esra Erol, Oyunculuğa Yeşil Işık Yaktı - Son Dakika
Magazin

Esra Erol, Oyunculuğa Yeşil Işık Yaktı

"Görümce" filminin galasına katılan Esra Erol, kendisine film ve dizi teklifleri geldiğini belirterek "Senaryosu hoşuma giden bir yapım olursa yer alabilirim" dedi.

06.12.2016 11:44

Yaptığı evlendirme programı ve sempatik tavırları ile kısa sürede milyonların gönlünü kazanan Esra Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da ailesine ne kadar düşkün bir ünlü olduğunu gösteriyor.

HER ZAMAN YALNIZ KATILIYORUM"

Erol, geride bıraktığımız akşam "Görümce" filminin galasında görüntülendi. Gazetecilerin sorularına ayak üstü cevap veren Esra Erol, neden yalnız olduğuna dair bir soruya "Ben bu tarz etkinliklere her zaman yalnız başıma katılıyorum, ayrıca bir arkadaşım gelecek onu bekliyorum" yanıtını verdi.

"SENARYOSU HOŞUMA GİDERSE..."

Kendisine dizi ve film teklifi gelip gelmediğine yönelik bir soruya ise adeta film ve dizi yapımcılarına bir sinyal vererek, "Birçok film ve dizi teklifi geldiğini söyleyebilirim. Ancak gelen tekliflere evet demedim sonuçta piyasada çok sayıda oyuncu var. Ancak bir anı olması için belki de senaryosu hoşuma giden bir projede yer alabilirim. Ancak bu sadece anı olarak yapılabilir" şeklinde konuştu.

Erol, çocuklarının oyuncu olmasına ise sıcak baktığını, yetenekli ve işin hakkını veren isimler olduktan sonra onların her zaman arkasında olduğunu söyledi.

Esra Erol, Oyunculuğa Yeşil Işık Yaktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Esra Erol, Oyunculuğa Yeşil Işık Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement