Estetik Bağımlısı Kadın Göğüslerini Büyütmek İçin Para Topluyor - Son Dakika
Dünya

Estetik Bağımlısı Kadın Göğüslerini Büyütmek İçin Para Topluyor

4 çocuk annesi estetik bağımlısı kadın, 4. göğüs büyütme operasyonu için 130 bin takipçisiyle seksi fotoğraflarını paylaşarak bağış topluyor.

26.10.2016 14:18  Güncelleme: 14:30

Amanda Love isimli İskoç kadın, plastik mükemmeliğe ulaşmak için 200 bin pound (748 bin lira) harcadı. Daily Mail'in haberine göre daha önce 3 kez göğüs estetiği yaptıran kadın, göğüslerini biraz daha büyütmek için Instagram'daki takipçilerinin bağışlarını bekliyor.

YILDA 43 BİN LİRA HARCIYOR

Estetik operasyonlara yılda ortalama 11 bin 500 pound (43 bin lira) harcayan Amanda, düzenli botoks ve dolgu yaptırıyor, dudaklarına kolajen enjekte ettiriyor. Estetiğin onun için bir tutku olduğunu söyleyen 39 yaşındaki kadın, "Küçükken Barbie bebeklerle oynardım ve hep Barbie gibi kusursuz olmak isterdim. Baywatch dizisini izlediğimi hatırlıyorum. Pamela Anderson idolümdü." diye konuştu.

EVLİ VE 4 ÇOCUKLU

Evli ve 4 çocuk annesi Amanda'nın büyük kızı Tegan 18 yaşında; diğer kızı Logan 14 yaşında; oğulları ise 7 ve 1 yaşlarında. Kızlarıyla oldukça yakın bir ilişkisi olan Amanda, zaman zaman onların ablaları sanılıyor.

39 yaşındaki kadın, zamanını gece hayatına ve partilere harcamak yerine çocuklarıyla ve ev işleriyle ilgileniyor. Zamanının çoğunu güzellik rutini ve ev işlerine harcıyor.

Amanda, haftada bir fön çektiriyor, 3 haftada bir dip boyası, 2 haftada bir manikür-pedikür ve cilt bakımı yaptırıyor. Kalıcı makyaj yaptıran kadın gündüzleri makyaj yapmaya ihtiyaç duymuyor.

PARA TOPLAMAYA KARAR VERDİ

Estetiğe merak salmadan önce sıfır beden olan Amanda, 16 yaşında İskoçya'dan ayrılarak modelliğe başladı. Ancak zayıf vücudu ve küçük göğüsleriyle hiçbir zaman mutlu hissetmedi.

İlk göğüs ameliyatından sonra göğüslerinden hala memnun olmayan kadın, 2 göğüs büyütme ameliyatı daha geçirdi. 4. ameliyat için ise modellik geçmişini kullanarak para toplamaya karar verdi. Seksi fotoğraflarını 130 binden fazla takipçili Instagram hesabında paylaşmaya başlayan 4 çocuk annesi kadının takipçileri her geçen gün artıyor.

Duygu Bay/ PembeNar



Estetik Bağımlısı Kadın Göğüslerini Büyütmek İçin Para Topluyor

Son Dakika Dünya Estetik Bağımlısı Kadın Göğüslerini Büyütmek İçin Para Topluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement