Estevia Boğaiçi Tıp Merkezi "Sağlıklı Beslenme ve Diyet" Alanında Ne Gibi Tedaviler Uygulanıyor? - Son Dakika
Ekonomi

Estevia Boğaiçi Tıp Merkezi "Sağlıklı Beslenme ve Diyet" Alanında Ne Gibi Tedaviler Uygulanıyor?

Estevia Boğaiçi Tıp Merkezi "Sağlıklı Beslenme ve Diyet" Alanında Ne Gibi Tedaviler Uygulanıyor?

Diyetisyen Damla Demirtürk, Özel Estevia Boğaziçi Tıp Merkezi'nde sağlıklı beslenme ve diyet konularında uyguladıkları programları anlattı.

20.11.2014 14:21

Diyetisyen Damla Demirtürk, Özel Estevia Boğaziçi Tıp Merkezi'nde sağlıklı beslenme ve diyet  konularında uyguladıkları programları anlattı.

Merkezlerinde hastalarına "Beslenme Danışmanlığı, Kilo Yönetimi ve Hastalıklarda Diyet Tedavisi" uygulamalarının bulunduğunu belirten Demirtürk, "Beslenme danışmanlığı; Bize gelen sağlıklı yetişkin bireylere, bebeklere, çocuklara, ergen dönemindeki kişilere, gebelik ve emzirme dönemindekilere ayrıca menopoz öncesi ve sonrası kadınlara uygulanıyor. Kilo yönetimi; kişilere kilo aldırma ve kilo verme gibi kilo yönetimi için uygulanan programlar mevcut. Son olarak obezite problemlerine karşı, diyabet, kalp damar hastalıkları, osteoporoz, yüksek kolesterol ve yüksek tansiyon gibi hastalıklara karşı diyet tedavisi programları uyguluyoruz" dedi.

Yukarıda saydığımız programlarında dışında bölgesel zayıflamaya yönelik uygulamalarının da bulunduğunu ifade eden Demirtürk, "Bölgesel zayıflamaya yönelik Kavitasyon, Lenf Drenaj, radyo frekans, micro plus, power plate gibi aletlerimiz mevcut" dedi.

Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Estevia Boğaiçi Tıp Merkezi 'Sağlıklı Beslenme ve Diyet' Alanında Ne Gibi Tedaviler Uygulanıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement