Etb İftar Geleneğini Bozmadı - Son Dakika
Yerel

Etb İftar Geleneğini Bozmadı

Etb İftar Geleneğini Bozmadı

Edirne Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Özay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, iftar yemeği verdi.

19.07.2014 17:58

Edirne Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Özay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, iftar yemeği verdi.

Her Ramazan ayında üyelerini ve personelini iftar yemeğinde buluşturan Edirne Ticaret Borsası, bu yıl da iftar yemeği verdi. Aslanlı Bahçe'de oruçların İl Müftü Yardımcısı İbrahim Memiş'in okuduğu ezanla açılmasının ardından davetlilere canlı musiki dinletisi yapıldı.

ETB Başkanı Özay Öztürk'ün ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, İl Müftü Yardımcıları İbrahim Memiş, İsmail Yıldız ve ETB üyeleri katıldı.

Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, iftarda yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı bizleri yüce Allah'a daha çok yaklaştırmakta, mutluluk ve huzurumuzu arttırmakta, sosyal dayanışma ve yardımlaşmada, daha başarılı kılmaktadır. Oruç tutmak kişiye olduğu kadar, topluma da çok yönlü mesajlar verir. Huzur, hoşgörü ve karşılıklı güvenin tesisini sağlar" dedi.

"Millet olarak en önemli gücümüz yardımlaşma ve dayanışma ruhudur" diyen Öztürk, "On bir ayın sultanı Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşmak demektir. Dostların ve ailelerin bir araya gelmesi, kucaklamasıdır. İşte biz de bu mübarek günde kocaman bir aile sofrasındayız. Büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içinde, şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla kol kola girerek çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Sizlerin desteğini de arkamızda hissetmek bizlere güç vermektedir. Bu vesile ile mübarek Ramazan'ı şerifinizi kutluyor, ülkemiz ve milletimiz ve insanlık alemi için hayırlara ve affımıza vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, ülke gündeminde olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, "Burada milletçe yapabileceğimiz en güzel ve en önemli hadise, milletin iradesinin korunması, milletin iradesinin güçlü temsilin sağlanmasıdır" ifadelerini kaydetti.

Vali Dursun Ali Şahin ise gelecek Ramazanlarda böyle birlikte olunması dileklerinde bulunarak, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla herkese iyi bayramlar temennisinde bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etb İftar Geleneğini Bozmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement