Eto'o Antrenmana Çıktı Muhabirler Selfie Yarışına Girdi - Son Dakika
Spor

Eto'o Antrenmana Çıktı Muhabirler Selfie Yarışına Girdi

Eto\'o Antrenmana Çıktı Muhabirler Selfie Yarışına Girdi

Antalyaspor'un flaş transferi Kamerunlu Samuel Eto'o ilk antrenmanına çıkarken muhabirler, yıldız golcüyle fotoğraf çektirme telaşına girdi.

08.07.2015 12:35  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'e yeniden yükselen Antalyaspor'un flaş transferi Kamerunlu Samuel Eto'o ilk antrenmanına çıktı.

SAHADA KOŞU ÇALIŞMASI YAPTI

Sabah saatlerinde yapılan antrenmanda takımın bir kısmı salonda ağırlık çalışması yaparken; kaleciler, Can Arat, Samsunspor'dan transfer edilen M'billa Etame ve Kamerunlu golcü oyuncu Eto'o sahada koşu çalışması yaptı. Kaleciler daha sonra kaleci antrenörü ile çalışmalarını sürdürürken; Eto'o, Can Arat ve M'billa ise koşuya devam etti. Yıldız oyuncu Samuel Eto'o, M'billa ve Can Arat koşunun ardından kültür-fizik hareketleriyle çalışmayı tamamladı.



TEKNİK DİREKTÖR YUSUF ŞİMŞEK'TEN İLGİ

Öte yandan antrenman devam ettiği esnada Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, saha alanına gelerek yeni transferler Samuel Eto'o ve M'billa hakkında bilgi aldı. Şimşek, sahada Kamerunlu Eto'o ve M'billa ile bir süre sohbet etti.



ETO'O BASIN MENSUPLARIYLA SELFİE ÇEKTİ

Antrenmanın ardından ise, Kamerunlu dünyaca ünlü golcü Samuel Eto'o basın mensuplarıyla selfie çekerken, bireysel olarak fotoğraf çektirmek isteyen basın mensuplarını da kırmadı.


Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eto'o Antrenmana Çıktı Muhabirler Selfie Yarışına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GS: Medya maymunu oldu 2 3 Yanıtla
  • duzce: ancak bundan sonra selfiye yarar adam bundan sonra tatil yapacsk para alacak allah akil fikr ihsan et 1 1 Yanıtla
  • hakkııııııııı: göbek var ama ayaktaki kaslar harika gerçekten iyi iş yapabilir 1 0 Yanıtla
  • Abartmayin Be Kardessim: HAAA GAYRET GÖRGÜSÜZLER HAAAAA SiMDiDEN SIMMARTIN SIMMARTTIN SONRADA DiYCEKSiNiZ ETO FOS CIKTI 1 0 Yanıtla

Advertisement