Anadolu Efes, Unıcs Kazan'ı 82-76 Yendi - Son Dakika
Spor

Anadolu Efes, Unıcs Kazan'ı 82-76 Yendi

Anadolu Efes, Unıcs Kazan\'ı 82-76 Yendi

Euroleague A Grubu'nda temsilcimiz Anadolu Efes, son bölümünde zorlandığı maçta UNICS Kazan'ı 82-76 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.

16.10.2014 22:07  Güncelleme: 22:16

Euroleague A Grubu'nda Anadolu Efes, Abdi İpekçi'de konuk ettiği Rus temsilcisi UNICS Kazan'ı 82-76 mağlup etti.

İLK ÇEYREĞİ ÖNDE BİTİRDİK

Karşılaşmaya 8-0'lık seriyle başlayan Anadolu Efes'e karşı Kazan ekibi mola aldıktan sonra 11-0'lık seri yakalayarak öne geçti. Daha sonra toparlanan Anadolu Efes hücumda rakibine kıyasla daha hücumda daha çok sayı buldu ve ilk çeyrek temsilcimizin 20-19 üstünlüğüyle geçildi.

EFES FARKI AÇMAYA BAŞLADI

İkinci çeyrekte hücumdaki etkinliğini sürüren Efes, farkı biraz daha açtı. Özellikle Nenad Kristic bu çeyrekte takımın hücum gücüne oldukça fazla katkıda bulundu. İlk yarı Anadolu Efes'in 45-34 üstünlüğüyle geçildi.

ÜSTÜNLÜĞÜ BIRAKMADIK

Üçüncü çeyrekte oyun Anadolu Efes'in kontrolünde geçildi. Bu bölümde hücum ve savunmada dengeli bir oyun sergilemeye devam eden mavi-beyazlılar farkın kapanmasına da izin vermedi. Üçüncü çeyrek bu oyunla 64-52 Efes üstünlüğüyle geçildi.

KAZAN ÇABALADI, EFES KAZANDI

Son bölümün başında ise Efes oyundan düştü. Kazan takımı farkı 5 sayıya kadar indirirken Efes hücumlardan boş döndü. Lasme'nin basketiyle toparlanan Efes farkı bir ara yeniden 10 sayıya çıkarsa da son bölümde fark yeniden 5 sayıya indi. Son 10 saniyeye 80-76 ile önde giren Efes Cedi Osman'ın serbest atıştan bulduğu 2 sayıyla farkı açtı ve rakibine dönüş şansı vermeyerek maçı 82-76 kazandı ve turnuvaya galibiyetle başladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Anadolu Efes, Unıcs Kazan'ı 82-76 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement