Everbody's Gone To Rapture Video ve Ekran Görüntüleri - Son Dakika
Teknoloji

Everbody's Gone To Rapture Video ve Ekran Görüntüleri

Everbody's Gone To Rapture Video ve Ekran Görüntüleri Güzel görselleri ve müthiş atmosferi ile oyuncuların ilgisini çeken Everbody's Gone to Rapture oyunu The Chinese Room tarafından Playstation 4 için geliştiriliyor.

16.04.2015 21:16  Güncelleme: 10:22

Everbody's Gone To Rapture Video ve Ekran Görüntüleri

Güzel görselleri ve müthiş atmosferi ile oyuncuların ilgisini çeken Everbody's Gone to Rapture oyunu The Chinese Room tarafından Playstation 4 için geliştiriliyor. Yeni nesil konsolların yeni nesil oyunları da artık kendilerini ortaya çıkardılar ve müthiş gözüküyorlar. Bu oyun bir macera oyunu olacak ve çıkan ekran görüntülerine bakacak olursak grafikler gerçekten etkileyici. Yapımcılar tarafından yayınlanan video ve ekran görüntüleri oyun hakkında sadece görsel olarak bilgiler verilmiş olsa da, video da kendi kontrolü ve anlayışının ötesinde oyun dünyayı sarsan olaylar arasında kalmış bir macera olacak. Böyle bir toplumun hikayesini anlatacak olan oyunumuz macera ve hikaye olarak başarılı bir yapım olacak gibi.

Oyun yapımcılarından Dan Pinchbeck oyun için " Gerçekten farklı bir şey ortaya koymaya çalışıyoruz, farklı bir kıyamet tasarladık, kesinlikle iyi olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Oyun içerisinde çok derin bir dünya olduğunu vurgulayan yapımcılar, oyuncuların hikayeyi nasıl anlarsak ona göre devam edeceğimizi ve hikayenin her oyuncu tarafından farklı bir şekilde yorumlanabileceğini söylüyorlar. Bunun oyuna büyük oranda bir etkisi olacak ve oyunun dünyasını keşfetmek ve bu dünya ile etkileşim kurmak her oyuncu tarafından çok farklı bir şekilde olacağına eminiz cümlelerini kuran yapımcılar, yaptıkları işin gerçekten büyük olduğunu da ortaya koymuş oluyorlar.

Oyun içerisinde yapımcılar oyun müziklerine de çok önem verdikleri belli oluyor. Everybody's Gone to Rapture yapımcılarından bir ekip Air Studios semalarına gidip. Dünyanın ön gelen oyun ve film müzik yapımcıları ile anlaşma yaparak oyun müzikleri içinde hayli çalıştıkları görülüyor. Bunu bir örnekle bizlere sunmak isteyen yapımcılar ayrıca müziklerden de bir örnek paylaştılar.

Everbody's Gone To Rapture Ekran Görüntüleri



Everbody's Gone To Rapture PS4 Özel Video



Habere ulaşmak için

Everbody\'s Gone To Rapture Video ve Ekran Görüntüleri
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Everbody's Gone To Rapture Video ve Ekran Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement