Evi Yıkılmak İstenen Şahıs Kolunu Kesti - Son Dakika
Güncel

Evi Yıkılmak İstenen Şahıs Kolunu Kesti

Evi Yıkılmak İstenen Şahıs Kolunu Kesti

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde hazine arazisi üzerinde yaptığı inşaatının yıkılmasını engellemek isteyen vatandaş, eşyalarını ateşe vererek kolunu cam kırığıyla kesti.

25.09.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde hazine arazisi üzerinde yaptığı inşaatının yıkılmasını engellemek isteyen vatandaş, eşyalarını ateşe vererek kolunu cam kırığıyla kesti.

Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Mahallesinde hazineye ait olan arazi üzerinde 100 metre karelik yığma bir ev yapan şahsın evi yetkililer tarafından yıkılmak istendi. Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda evinin yıkılmasını engellemek isteyen Ayhan Süt adlı vatandaş, evdeki bazı eşyaları ateşe vererek kollarını cam kırığıyla kesti. Vatandaşın evinin yıkılmasına tepki göstermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, zabıta ve ambulans sevk edildi. Kepçenin evi yıkmasını engellemek isteyen vatandaş, evde bulunan bazı eşyaların üzerine benzin döktükten sonra kendi üstüne de benzin dökerek yakmaya çalıştı. Kollarını da cam kırıklarıyla kesen vatandaş ambulansla Kahta Devlet Hastanesine kaldırılırken yıkım işlemi ise başlatılmadan durduruldu.

Yaşanan olay hakkında bilgi veren inşaat sahibi Ayhan Süt, evi yıkıldığı takdirde kendini öldüreceğini söyledi. Evi ve maddi imkanları olmadığı için zor günler geçirdiğini dile getiren Süt, "Bizim evin yanında, hazine arazisi üzerinde yaklaşık 400 ev yapıldı. Bunların çoğu ise, hala inşaat halinde ve inşaat çalışmaları devam ediyor. Kimse bu evleri yıkmıyor ama benim evimi yıkmaya geliyorlar. Evimizi yıkarlarsa nerede kalacağız. Benim beş tane çocuğum var ve hepsi de okuyor. Devlet bize sahip çıkması gerekirken kapımıza kepçe, zabıta ve polis gönderiyor. Kimse gelip bize yardımcı olacağı ya da sorunun çözüleceği konusunda bir şey söyledi mi ki gelip evimizi yıkmaya çalışıyorlar. Bu bölgede hazine arazisi üzerinde yaklaşık 400 tane ev yapılmasına rağmen sadece benim evim hakkında yıkım kararı çıkmasını da anlayamıyorum. Eğer evimi yıkmak için bir daha gelirlerse kendimi bu sefer yakarım. Evsiz kaldıktan ve çocuklarım perişan olduktan sonra yaşamanın ne anlamı var" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evi Yıkılmak İstenen Şahıs Kolunu Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement