Eyyübiye'de Yeşillendirme Çalışmalarına Hız Verildi - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye'de Yeşillendirme Çalışmalarına Hız Verildi

Eyyübiye\'de Yeşillendirme Çalışmalarına Hız Verildi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yeşillendirme seferberliği başlattı.

18.03.2016 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla 'Yemyeşil Eyyübiye' söylemini hayata geçirmeye devam eden Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede yeşillendirme seferberliği başlattı.

İlçe sınırları içerisinde merkez ve kırsal ayırımı yapmadan park yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler diğer yandan da ağaç dikim çalışmalarına ağırlık verdi. Geçtiğimiz günlerde başlatılan fidan dağıtımına ek olarak fidan dikim işini de sürdüren ekiplerin hedefi ise daha fazla yeşil alanı ilçeye kazandırmak.

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Hayati Harrani, Osmanlı, Yenice, Eyyüpkent, Eyyüpnebi ve Eyyübiye mahallelerinde 300 adet ağaç ve 100 fidan dikimine başladı. Fidan dikiminden duyulan memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür eden vatandaşlar, "Eyyübiye Belediye'mizin çalışmalarından çok memnununuz. Ekinci başkanımıza çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun kendilerinden Park ve bahçelere Ağaç ve fidan ekiyorlar. Devletimizin ve Eyyübiye Belediyesi çalışmalarından çok memnunuz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eyyübiye'de Yeşillendirme Çalışmalarına Hız Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement