Eyyübiye Yeşile Bürünüyor - Son Dakika
Yerel

Eyyübiye Yeşile Bürünüyor

Eyyübiye Yeşile Bürünüyor

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe sınırları içerisindeki parklarda çalışmalarına son sürat devam ediyor.

05.05.2016 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe sınırları içerisindeki parklarda çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Daha yeşil ve daha yaşanılabilir bir Eyyübiye söylemiyle ilk günden itibaren çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hedefi, yeşile bürünen bir Eyyübiye oluşturmak. Vatandaşların özellikle sıcak yaz aylarında dinlenip vakit geçirebilecekleri alan oluşturma gayretini sürdüren ekiplerin hummalı çalışması, bölge halkının da takdirini topluyor. Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Hayati Harrani, Yenice ve Eyüpkent mahallerinde çalışmalarına devam ediyor. İlçeye bir yandan yeni parklar ve yaşam alanları kazandıran ekipler, diğer yandan yapımı tamamlanan alanları estetik anlamda daha güzel bir görünüme kavuşturuyor. Eyyübiye Belediyesi'nin bu çalışmalarıyla ilçe adeta yeşile bürünüyor. Yapımı tamamlanan parklarda dinlenen yaşlılar ve oluşturulan oyun gruplarında vakit geçiren çocuklar Başkan Ekinci'ye teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor. Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve bölge halkının hizmetine sunulan Hayati Harrani Mahallesindeki park nedeniyle Mahalle Muhtarı Fethi Kaya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye ve çalışanlara teşekkür etti. Muhtar Kaya, "Eyyübiye Belediyemizin yaptığı çalışmalar, park, yeşil alan, vatandaşlar için yapılan oturma yerleri, çocuklar için yapılan çocuk oyun parklarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye çok teşekkür ederim. Vatandaşlar da bu çalışmalardan son derece memnundur. Yaptıkları çalışmalardan dolayı Allah kendilerinden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Bölgede yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise, "Eyyübiye Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Eskiden buralarda parklar yoktu, çocuk oyun grupları yoktu. Belediyemizin sayesinde artık mahallemizde bunlar var" İfadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eyyübiye Yeşile Bürünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement