Eyyvah Eyvah 3 Ayakta Alkışlandı - Son Dakika
Magazin

Eyyvah Eyvah 3 Ayakta Alkışlandı

Eyyvah Eyvah 3 Ayakta Alkışlandı

Ata Demirer'in senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Eyyvah Eyvah 3'ün galası Kanyon'da yapıldı.

30.01.2014 20:03  Güncelleme: 21:04

Başrollerini Ata Demirer ile Demet Akbağ'ın paylaştığı 'Eyyvah Eyvah' serisinin son filmi 'Eyyvah Eyvah 3'ün galası, önceki akşam Kanyon Cinemaximum'da gerçekleşti. Demirer ile Akbağ'ın yanı sıra filmde rol alan Özge Borak, Tarık Ünlüoğlu, Serra Yılmaz ve Ayşenil Şamlıoğlu da galada hazır bulundu.

MERDİVENLERDE İZLEDİLER

Filme yoğun ilgi gösteren konuklar, sinemadaki dokuz salonu da doldurdu. Salonlarda yer kalmayınca, birçok kişi filmi koridorlarda ve merdivenlerde izlemek zorunda kaldı. İzleyiciler, film sonunda oyuncuları ve teknik ekibi ayakta alkışladı. Birçok ünlü ismin katıldığı galanın konukları arasında; Nevra Serezli, Burcu Esmersoy, Ali Sunal, Funda Arar, Mehmet Aslantuğ ve Erdal Özyağcılar da vardı. Şubat ayında 'Recep İvedik 4' ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Şahan Gökbakar da filmi, oyuncularla aynı salonda izledi. Gökbakar, bir ara Ata Demirer'in yanına giderek iyi dileklerini iletti. Demirer, gösterim sonunda gerçekleşen basın toplantısında "Biz büyük bir ekibiz, herkese teşekkür ederim" dedi.

TOPLANTIDA KEYİFLİ ANLAR

Gösterimden sonra tüm oyuncuların katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi. Usta oyuncu Salih Kalyon'un, gazetecilerin sorularına verdiği esprili yanıtlarla keyifli anlar yaşandı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Eyyvah Eyvah 3 Ayakta Alkışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement