F.Bahçeli Emenike Formasını Çıkardı, Sahayı Terk Etmek İstedi - Son Dakika
Spor

F.Bahçeli Emenike Formasını Çıkardı, Sahayı Terk Etmek İstedi

Emenike, ıslıklar nedeniyle formasını çıkarıp saha kenarına gitti, İsmail Kartal'ın ısrarlarıyla sahaya döndü. Nijeryalı, ikinci yarıda oyundan alınınca stadı terk etti.

22.03.2015 20:39  Güncelleme: 13:06

Derbide maçın 30. dakikasında sahalarda ender gördüğümüz bir olay yaşandı. Fenerbahçe'de kaçırdığı gol sonrası Emmanuel Emenike'ye tribünlerden büyük tepki geldi. Tribünlerin tepkisi sonrasında taraftarlar 'Musa Musa' diyerek Sow için tezahürat yapınca Nijeyalı oyuncu adeta çileden çıktı.

"BENİ OYUNDAN ÇIKARIN" DEDİ, SAHAYI TERK ETTİ

Emenike önce kenara gelip 'Beni oyundan çıkarın' diye işaret yaptı. İsmail Kartal 'Hayır' dedi ve oyuna devam etmesini söyledi. Bunun üzerine taraftarların tepkisi artınca, Emenike formayı çıkarıp bir anda sahayı terk etti. Emenike doğrudan soyunma odasına doğru gitmeye çalışırken önce Hasan Çetinkaya ardından İsmail Kartal oyuncusunu tuttu ve yeniden sahaya gönderdi.

Bunun üzerine Emenike yeniden formasını giyip sahaya dönerken Kuyt takım arkadaşını sakinleştirmeye çalıştı.

EMENIKE STADI TERK ETTİ

İsmail Kartal, Emenike'yi ikinci yarının başında oyundan çıkararak yerine Webo'yu soktu. Maçın ikinci yarısına çıkmayan Nijeryalı oyuncu, devre arasında oyundan alınmasının ardından stadı terketti.

Emenike stadı terkederken, NTV Spor tarafından görüntülendi. Futbolcuların araçlarını park ettikleri bölümden stadı terk eden Emenike, herhangi bir açıklama yapmazken, futbolcu ile ilgili yönetim kurulu ve teknik ekibin ne şekilde bir karar vereceği de merak konusu oldu.

F.Bahçeli Emenike Formasını Çıkardı, Sahayı Terk Etmek İstedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor F.Bahçeli Emenike Formasını Çıkardı, Sahayı Terk Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • adsiz: burasi cocuk parkimi lan oynamiycaksan defol git 20 27 Yanıtla
  • İlke BULUT: Burada Emenike protesto edildi diye kızan yorumcuların bir tanesi bile Fenerbahçeli değil besbelli. Çünkü takımı takip eden herkes çok iyi biliyor ki Emenike geçen sezondan beri tüm kredilerini çoktan tüketti. Şike iddiaları döneminde verdiği destek elbette önemliydi ama parasını ödüyoruz ve görev yaptığı mevkiinin hakkını vermesini bekliyoruz o kadar. İnşallah bu vesile ile takımdan gönderilir. 3 34 Yanıtla
  • ./: Beter olun yiyin birbirinizi ;)) 16 5 Yanıtla
  • Neco: Emenikeyi yuhalayan taraftar fener taraftarı değildir.yazıklar olsun size 50 lira verip sahayımı rehin alacaksınız kimsiniz LAN siz. 6 15 Yanıtla
  • Rizeli: aZizide al git koskoca camianın düştüğü durumlara bak ismail kartalı da al gidersen azizide 7 12 Yanıtla
  • TÜRK: Bunun işi bitti. Sen kimsin lan posta koyuyo bide. 14 5 Yanıtla
  • halilin oğlu: Emre karı gibi herkezele munakasaya giriyor 14 4 Yanıtla
  • Trakya39: Forma çıkartmak sarı, izinsiz sahayı terketmek sarı çift sarı kart ile atılmalıydı. Ama hakemler ya kör yada gözleri kapatılmış. Ama en kötüsüde Türkiye'de futbol bitmiş. Avrupa'nın 50 sene gerisindeyiz. Yeşilçam gibiyiz valla. Sinema resmen . Ha ha ha 14 3 Yanıtla
  • Anti Faşist: Gönderin bu Artisti 13 2 Yanıtla
  • yüksekovalı cello: Puhaaahaaaaa 9 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement