Fabregas: Mourinho İşine Baksın! - Son Dakika
Spor

Fabregas: Mourinho İşine Baksın!

Fabregas: Mourinho İşine Baksın!

Barcelona’nın yıldız orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, onlar hakkında açıklamalarda bulunan Jose Mourinho’ya cevap verdi.

20.02.2014 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mourinho'dan Katalan ekibi yorumu

Manchester City'i deplasmanda 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final yolunu kolaylayan Barcelona, son iki sezonda Avrupa'nın zirvesine çıkamamış olsa da hala çok güçlü olduğunu ortaya koydu. Messi'nin penaltıdan attığı golle öne geçen Katalanlar, maçın son anlarında Dani Alves'in ayağından bir gol daha bularak şu sıralar İngiltere'nin en güçlü kadrosuna sahip olduğunu düşünülen Manchester City'nin tur umutlarını tüketti.

Maçtan önce vaktiyle Manchester United'da forma giyen Gerard Pique başta olmak üzere temkinli demeçler veren Barcelonalı oyuncular, aldıkları iyi sonucun ardından kalitelerini bir kez daha ispatlamış olmanın verdiği moral yükselişle nispeten köşeli açıklamalar yaptılar. Bunlardan biri de Fabregas olurken, Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun kendileri hakkındaki sözlerine cevap verdi:

"Kendi takımı Chelsea ve kendi eşleşmesi (Galatasaray) hakkında konuşmalı. Başkaları hakkında konuşması gerektiğini sanmıyorum, bu onun meselesi değil. Eğer onun sözleriyle motive olacak olsaydık, futbol oynayamazdık."

"Wenger başarısızlıkta uzman"

"Uzunca bir zamanın en kötü Barcelona'sı!"

Bir süredir takımının yükselişte olması ve Premier League liderliğinin verdiği rahatlıkla herkesle laf yarıştıran Jose Mourinho, geçtiğimiz Salı günü ITV'ye verdiği kısa röportajda Manchester City'nin kötü bir Barcelona'yla oynayacağını iddia etmişti:

"Favori olan taraf Barcelona ama bu sezonki Barcelona geçen yılkilere benzemiyor. Elbette hala Messi'ye ve daha fazlasına sahipler ama bu sezonki takım, uzunca bir zamanın en kötü Barcelona'sı."

Amacına ulaştı

Eskiden çalıştığı ve aralarında gerginlik bulunan Barcelona'yı kışkırtırken, bir yandan da düşük gerilimli düşmanı Manuel Pellegrini'nin olası başarısına gölge düşürmenin peşinde olan Jose Mourinho anlaşılan yine istediği etkiyi yaratmayı başardı.

Mourinho'dan köpek meselesine yeni boyut

Bugünkü Daily Star gazetesinin dün Bayern'e mağlup olan Arsenal'e dair attığı "Başarısızlıkta Uzman" manşetinin yaratıcısı olan Portekizli, gündemi şekillendirmeye devam ediyor.

Barcelona'nın İngiltere'de elde ettiği zaferde önemli bir rol oynayan Cesc Fabregas ise geçtiğimiz günlerde BBC'ye verdiği röportajda sezon başında Manchester United'dan teklif aldığını ve bu talebin kendisini onurlandırdığını söylerken, Barcelona'da mutlu olduğunu da tekrarlamıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Fabregas: Mourinho İşine Baksın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement