Faryd Mondragon, TV Programı Yapımcısı Oldu - Son Dakika
Spor

Faryd Mondragon, TV Programı Yapımcısı Oldu

Galatasaray'ın eski kalecisi Faryd Mondragon TV programı yapımcısı oldu, önde gelen futbolcularla görüşerek La 22 de Faryd isimli programı hazırladı.

15.09.2015 17:56  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kolombiya formasıyla Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası'nda oynadıktan sonra aktif futbol hayatını sonlandıran Faryd Mondragon , kendisine yeni bir meslek edindi.

BİRÇOK FUTBOLCU İLE BULUŞTU

Ülkesinin Win Sports isimli kanalıyla anlaşan efsane kaleci, yaz boyunca Avrupa'yı dolaşarak bir çok ülkede birçok futbolcu ile bir araya geldi.

Real Madrid, Barcelona, Roma, Inter, Bayern Munih, Galatasaray, Cerro Porteno, Estudiantes de La Plata gibi bir çok takımı tesislerinde ziyaret eden Mondi, burada yıldız isimlerle bir araya geldi.

RÖPORTAJ YAPTI

Ronaldo, Totti, Mourinho, Cuadrado, Mancini, Tevez, Drogba, Sergio Ramos gibi bir çok ünlü isimle görüşerek, kendileriyle röportaj yaptı.

Belgesel formatında düzenlenen röpotajları La 22 de Faryd adlı programında yayınlayacak olan Mondragon'un bu programı, ülkesinde yayın hayatına başladı. Futbol dünyasındaki bu isimlerin bilinmeyen yönlerini çıkarma hedefiyle yola koyulan eski Galatasaraylı'nın, bu iş için Avrupa ve Amerika'da 6 ay boyunca dolaştığı belirtildi.

Faryd Mondragon, TV Programı Yapımcısı Oldu

Son Dakika Spor Faryd Mondragon, TV Programı Yapımcısı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement