Fatsa'da Sydv'den Asker Ailelerine Yardım - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Sydv'den Asker Ailelerine Yardım

Fatsa\'da Sydv\'den Asker Ailelerine Yardım

Fatsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) Müdürü Nevzat Aydın, ihtiyaç sahibi asker ailelerine yardımda bulunduklarını söyledi.

26.06.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) Müdürü Nevzat Aydın, ihtiyaç sahibi asker ailelerine yardımda bulunduklarını söyledi.

Müdür Nevzat Aydın, askerde olup da yardıma muhtaç ailelere yapılan yardımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Askerde olduğu gün boyunca her iki ayda 100 TL nakit yardımı yaptıklarını belirten Aydın, "Asker çocuğu yardım programından yararlanabilmek için fayda sahibi çocuğun 18 yaşını doldurmamış olması, babasının askerde olması, bekar olması, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen sosyal ve ekonomik destekten(SED) faydalanmaması, kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunması, diğer kurum ve kuruluşlardan babasının askerde olması nedeniyle benzeri yardımlardan faydalanmaması, öksüz yardımı programı kapsamında fayda sahibi olmaması, bakıma ihtiyacı olan engellilerin evde bakımını desteklemek amacıyla Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan sosyal yardımlardan, evde bakım yardımı faydalanmaması, 2022 sayılı Kanun'un kapsamında aylık almaması, 3294 sayılı Yasa kapsamında fakir ve muhtaç durumda olunduğunun mütevelli heyeti kararıyla tespit edilmesi gerekmektedir" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Sydv'den Asker Ailelerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement