Fazla Kiloları Yüzünden Az Kalsın Evliliği Bitiyordu - Son Dakika
Dünya

Fazla Kiloları Yüzünden Az Kalsın Evliliği Bitiyordu

Fazla Kiloları Yüzünden Az Kalsın Evliliği Bitiyordu

4 çocuk annesi Sue Hayes, fazla kilolarından dolayı özgüvenini kaybedince eşinden uzaklaşmaya başladı. Aylarca cinsel ilişkiye girmeyen çiftin evliliği neredeyse bitiyordu.

27.09.2016 11:26  Güncelleme: 19:02

Mirror'da yayınlanan habere göre 118 kiloluk Sue Hayes, eşinin beraber olmak isteyeceğinden korktuğu için yatağa girmek bile istemiyordu. Eşi ona yaklaşmaya kalktığında sürekli bir bahane uyduruyor, arkasını dönüp yatıyordu. Kendisi 52 beden vücudundan nefret ettiği için eşi Lee'nin de çıplak halinin görmek istemeyeceğini düşünüyordu.

1 YILDA 33 KİLO ALMIŞTI

47 yaşındaki kadın 4. hamileleği ve babasının ölümünden sonra 1 yılda 31 kilo almıştı. Özgüvenini gittikçe kaybeden Sue'nun evliliği de çatırdamaya başladı. Kötü hissettikçe yiyor, yedikçe kötü hissediyordu.

Böbrek problemleri, karaciğer yağlanması, dalak iltihabı gibi birçok hastalık baş gösterince doktorlar kilo vermesi için uyardı. 10 dakikalık mesafedeki markete gidip gelmesi 30 dakika sürüyor, geldiğinde nefes nefese kalıyordu. Sırtı, kalçaları, dizleri, ayak bilekleri fazla kiloyu taşıyamadığı için titriyor, ağrıyordu.

''6 AYDA BİR BERABER OLUYORDUK''

Özgüveninin çok büyük yara aldığını söyleyen Sue şu sözleri kaydetti: "Lee'nin beni olduğum gibi sevdiğini biliyordum. Bana hangi kiloda olursam olayım prenses gibi davranıyordu. Ondan uzaklaşmam Lee'nin kalbini kırıyordu. 6 ayda bir beraber oluyorduk. Problemin ne olduğunu sorduğunda sadece yorgun olduğumu söylüyordum. Bir süre sonra en basit şeylerden tartışmaya başladık. Aramızdaki mesafe gittikçe büyüdü. Bir gün yanına çağırıp evlilik danışmanına gitmemiz gerektiğini söyledi. Onu hala sevip sevmediğimi sordu. Konuştukça evliliğimin kilom yüzünden çatırdağını farkettim."

Evlilik danışmanına giden çift her şeyi dürüstçe konuştuktan sonra Sue bir zayıflama programına katıldı. 80 kiloya kadar düşen İngiliz kadın özgüvenini ve evliliğini geri kazandı.

Son Dakika Dünya Fazla Kiloları Yüzünden Az Kalsın Evliliği Bitiyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement