Fen İşlerinden Mühendislerle İstişare Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Fen İşlerinden Mühendislerle İstişare Toplantısı

Fen İşlerinden Mühendislerle İstişare Toplantısı

Burdur ili Gölhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli Fatih Kayacan, Şenol Akyol ve Fatma Hasçeltik'in organizesinde mühendislerle istişare toplantısı düzenlendi.

11.10.2014 17:42  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölhisar Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşen imar konulu toplantıya; Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, Mimarlar Mehmet Doğan, İlknur Yılmaz, Hakan Kumakçı, Harita Mühendisleri Savaş Kılınç ve Mehmet Erkal, İnşaat Mühendisleri Celalettin Cantürk, Muzaffer Cantürk, Fatih Oral, Hasan Yavuzer, Ali Çalhan ve Bekir Şanlı, Belediye Mali Hizmetler Müdürü Şevki Yıldıran iştirak etti.

Mühendislerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda, imar ile alakalı konularda mühendis ve mimarlar bilgilendirilerek, yaşanan sıkıntıların giderilmesi için yapılması gerekenler tartışıldı. Gölhisar'ın imar açısından güzelleşmesi için birlikte hareket edilerek, en güzel sonuca ulaşılması gerektiği vurgulandı.

Programın sonunda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural;"Öncelikle imar toplantımıza bizleri kırmayıp da geldiğiniz için teşekkür ederiz. Siz değerli mühendis arkadaşlarımızla birlikte hareket ederek, doğru işler yapacağımıza gönülden inanıyorum. Biz belediye olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. İlçemizde görüntü kirliliği oluşturan yapılara izin vermemiz mümkün değil. Bu kapsamda harabe ve kullanılmayan evleri yıkmaya başladık. Sizlerin de destekleriyle ilçemiz Gölhisar'ı daha güzel yapıların olduğu bir yer haline getireceğiz" şeklinde ifadelerde bulundu.

Toplantı sonunda Fen İşleri Müdürlüğü personeli, "bu tür toplantıların daha sıklıkla yapılacağını" beyan ederek, "siz değerli mühendislerimizle birlikte, daha güzel bir Gölhisar oluşturmak için çalışmayı hedefliyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fen İşlerinden Mühendislerle İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement