Fenerbahçe, 5 Yabancıyla Yollarını Ayırıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, 5 Yabancıyla Yollarını Ayırıyor

Sarı-Lacivertlilerde Stoch, Yobo, Krasic, Holmen ve Baroni sezon sonunda takımdan gönderilecek. Webo'nun da gönderilme ihtimali var.

22.04.2014 09:03  Güncelleme: 09:27

Şampiyonluk için gün sayan Fenerbahçe'de gözler transfere çevrilirken takımdan gönderilecek yabancı futbolcular da belli oldu. Bir değişiklik olmazsa gelecek sezon 5+3’e düşecek olan yabancı sınırlamasını göz önünde bulunduran F.Bahçe Teknik Heyeti, birçok isimle yollarını ayıracak. Kiralık olarak çeşitli takımlara gönderilen Krasic, Yobo ve Stoch, kadroda olmayacak oyuncuların başında geliyor.

WEBO TRANSFERE BAĞLI

Sezonun bitimiyle gönderilecek yabancılar belli olurken Pierre Webo'nun da yollanma ihtimali bulunuyor. Sarı lacivertlilerin tecrübeli golcüyü yapılacak olan yabancı transferlerine göre takımda tutacağı ya da göndereceği öğrenildi.

BARONI VE HOLMEN YENİ SEZONDA YOK

Kontenjana takılan Baroni ve Holmen de gelecek sezon planlamasında yer almıyor. Söz konusu yıldızlar içerisinde en çok Fransa’da şans bulamayan Milos Krasic ve Yunanistan’da da adı birçok spekülasyona karışan Stoch sarı-lacivertlilerin başını ağrıtacak gibi duruyor.

3 TAKVİYE YETER

Devre arasını transfer yapmadan geçiren F.Bahçe’de yaz dönemi de sakin geçecek gibi görünüyor. UEFA’dan alınan 2 yıl men cezası yüzünden bu sezon da Devler Ligi’nde katılınamayacak olması sansasyonel transfer herakatını 2. plana attı.

YERLİ GOLCÜ VE ORTA SAHAYA TAKVİYE

Takıma ufak rötuşların yeteceği konusunda hemfikir olan Ersun Yanal ve ekibi, bir yerli golcü bir de orta sahaya yabancı takviyesi yapacak. Bu mevkilerin dışında da çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, ihtiyaca göre kadroya katılacak olan 3. bir isimle transfere noktayı koyacak.

Fenerbahçe, 5 Yabancıyla Yollarını Ayırıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, 5 Yabancıyla Yollarını Ayırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Yaaani: Bir sürü paramız var yenilerini alırız.Tarihinde bin şanlar yatar YAŞA FENERBAHÇE ... 19 7 Yanıtla
  • hakan aygün: HOLMEN GİTMESİN 6 11 Yanıtla
  • 72 batman bahoz: baroni kalsıjn 1 12 Yanıtla
  • KENAN: yenı sezonda kalede mert olsun gerısı kolay volkan aga dinlensın bıraz mert harcanıyor kulubede semih gibi sönüp gidecek oda ayrıca salıhde kıralanmalı kı oynasın tecrube edınsın yoksa onda da iş yokyeni sezonda şampiyon olup 4.yıldızı ancak bu şekılde takabılırız ayrıca yerlı forvet sart ve baronı gıbı bır oyuncu alınmalı orta sahaya.. 6 5 Yanıtla
  • harun: takımıı arsun hoca uçuracak seneye ii bakın cinconlar 5 4 Yanıtla
  • HAKAN UZUN: doğru karar ,hocayla devam ....biraz da yerlilere şans lütfen salih uçan,recep niyaz gibi oyunculara 5 1 Yanıtla

Advertisement