Fenerbahçe, Advocaat İstemeyince Emre Belözoğlu Transferinden Vazgeçti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Advocaat İstemeyince Emre Belözoğlu Transferinden Vazgeçti

Fenerbahçe, girişimlere başladığı Emre Belözoğlu transferinden Dick Advocaat'ın kararıyla vazgeçti.

02.09.2016 09:38  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin orta sahada yaratıcı bir oyuncu isteği üzerine harekete geçen Fenerbahçe, tercübeli oyuncunun transferi için Başakşehir'in kapısını çaldı. Ancak Advocaat'ın bu transferi istememesi sebebiyle sarı-lacivertliler transferden vazgeçti.

Fenerbahçe'de orta saha transferi için eski kaptan Emre Belözoğlu düşünülürken teknik direktör Advocaat, transfere onay vermedi. Peki F.Bahçe niçin eski futbolcusu Emre Belözoğlu'na yöneldi? İşte detaylar…

GÖRÜŞME İZNİ

Yöneticiler, Medipol Başakşehir'de oynayan Emre Belözoğlu için 30 Ağustos günü turuncu lacivertlilerle temasa geçti. M.Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın kapısını çalan yöneticiler tecrübeli futbolcu için görüşme izni istediler. Gümüşdağ bu izni verirken, Fenerbahçe bir şart sundu. Sarı lacivertliler, "Görüşme iznini eğer hocamız Advocaat oyuncuyu isterse kullanmak istiyoruz" dediler.

ADVOCAAT İSTEMEDİ

Ve, bu konuda Hollandalı hocayla bir araya gelen Fenerbahçeli yöneticiler, "Emre'yi alalım mı?" diye sordular.
Tecrübeli futbolcunun, kalitesi ile takıma çok şeyler katabileceğini belirten Advocaat, yine de red yanıtı verdi. O tarzda bir oyuncuya ihtiyacı olmadığını belirten Advocaat, Emre'yi istemediğini belirtti. Sarı lacivertli yöneticiler, Medipol Başakşehir Başkanı Gümüşdağ'ı arayarak görüşme iznini kullanmayacaklarını belirttiler.

Fenerbahçe, Advocaat İstemeyince Emre Belözoğlu Transferinden Vazgeçti

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Advocaat İstemeyince Emre Belözoğlu Transferinden Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement