Fenerbahçe, Arsenal'li Joel Campbell'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Arsenal'li Joel Campbell'ı İstiyor

Fenerbahçe, Arsenal\'li Joel Campbell\'ı İstiyor

Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'ın transfer etmek istediği Arsenal'in golcü ismi Joel Campbell'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

02.06.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalyan sportif direktör Guiliana Terraneo'yu göreve getiren, Bursaspor'dan Fernandao ve Şener Özbayraklı ile anlaşmaya varan Fenerbahçe'de gözler forvet transferine çevrildi.

İLK HEDEF CAMPELL

Transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe tartışılmayacak bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Sarı-lacivertlilerin yeni hedefi Arsenal'li Joel Campbell. Fenerbahçe yönetiminin de doğruladığı görüşmeler devam ediyor.

ARSENAL, 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Ancak Arsenal bu transfer için 10 milyon euro istiyor. Bu maliyeti fazla bulan sarı-lacivertliler, bedeli kabul edilebilir seviyeye çekebilmek için İngiliz ekibiyle pazarlık halinde.

DÜNYA KUPASI'NDA GÜNDEME GELDİ

Kosta Rika Milli Takımı'yla son Dünya Kupası'nda da görev alan Joel Campbell 23 yaşında. Bu sezon La Liga'da Villarreal forması giyen Kosta Rikalı 18 maçta 1 gol attı.

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

2014 yılında düzenlenen Dünya Kupası'nda adından sıkça söz ettiren ve geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın transferi için yoğun çaba harcadığı Campbell'ın Arsenal ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Arsenal'li Joel Campbell'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • hulisi duydunmu oglummm.,.....: akhisarlı yunan gölcü gekası alsak diyom bu gündemde olanlardan daha iyidir.., 8 0 Yanıtla
  • .....: Bu nasıl forvet zaten giderler böyle adam alırlar forvet oyuncusu 18 maçta 1 gol atmış yeni sezonda da sacimizi yolacagiz herhalde 7 0 Yanıtla
  • bastır fener: fener beckhamı ikna etsin adam hem emekli hem çok parada istemez forma satışını patlatır biraz yaşl ama olsun varsın 4 2 Yanıtla
  • hadin bakalım: 42 yaşındayım fenerbahçenin aradığı tüm özelliklere sahibim beni transfer etsinler :))) 6 0 Yanıtla
  • asdf: 32 yaşındayım frikik ustsıyım önemli bir saktlık geçimedim gereksiz kart görmem. 6 0 Yanıtla
  • hulisi duydunmu oglummm.,.....: 36 yaşındayım 18 maçta 13 gol garanti bonservis sorunum yok ... 6 0 Yanıtla
  • Güz Sancısı: Sırf GS ilgilendi diye alır şimdi bunlar. 2 2 Yanıtla
  • LEVENT: Yine başladılar niyadı dolmuş futbolcuları toplamaya,düzenli oynamayan 18 maçta 1 gol atan adam,yazık ya 3 1 Yanıtla
  • hulisi duydunmu oglummm.,...: geçende hulisiyi istediler olmadı,. 1 2 Yanıtla

Advertisement