Fenerbahçe'de Ba 2 Hafta Yok - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Ba 2 Hafta Yok

Fenerbahçe\'de Ba 2 Hafta Yok

Fenerbahçe'de Antalyaspor maçında sakatlanan Abdoulaye Ba, 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

31.08.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'ye Antalyaspor maçı sonrası kötü haber geldi. Sarı-Lacivertli takımın Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ilk yarısında sakatlanan Ba'nın 2. derece yırtık tespit edildi.

YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Maçın ilk yarısında girdiği ikili pozisyon sonrası sakatlanan ve 2. yarıya çıkamayan Abdoulaye Ba'nın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Abdoulaye Ba'nın kasığında 2. derece yırtık tespit edildi.

2 HAFTA YOK

Genç futbolcunun sakatlığı Fenerbahçe'nin savunmasında sıkıntı yaratacak gibi duruyor. Özellikle Bruno Alves'in de sakatlığının bulunması Vitor Pereira'yı oldukça düşündürecek gibi gözüküyor. Kasığında 2. derece yırtık tespit edilen Ba'nın sahalardan 2 hafta uzak kalacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Ba 2 Hafta Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Z: Akp li mehmet ali şahin haddini bil ve mahmut uslunun dedıgı gıbı bu işlere burnunu sokma fenerbahçeyı siyasete sokma! Fenerbahçe taraftarıyla şaka olmaz aklını alırız! 0 4 Yanıtla
    vsvs: kamiller siz kimsiniz hukumet olmasa coktan alt lıge dusmustunuz akıllı olun sızın aklınızı almasınlar :) 15 2
  • 1903: 90+ 90 gollll 0 2 Yanıtla
  • Gol atana kadar devam.: BA ya gerek yok. Nasıl olsa maçlar fener gol atana kadar uzatılıyor. Sıkıntı yok. 0 2 Yanıtla
  • ....: trasnfer yapsınlar o bölgeye :) 1 0 Yanıtla
  • BU EŞEKLİK HDP YE OY VERENLERE BAKİ: FEDERASYONDAN ŞOK KARAR FENERBAHÇE MAÇLARI HAKEM TAKDİRİYLE GOL OLASIYA KADAR UZATMA YAPILABİLECEK PEREİRANIN GOLDEN SORA SARILMASI İÇİN LEMAN SAM DAİMA STATTA HAZIR MANKEN OLARAK BEKLETİLECEK LEMAN SAMA BAYRAMLARDA TÜRKİYEYİ TERK ETME İZNİ VERİMİYECEK AZİZ YIDIRIMIN SİNİRLERİ YATIŞMASI VE TOATLAMASI FEDERASYONDAN TÜRBÜN HAKEMİ İSTENECEK FEDERASYONUN AZİZ YILDIRIMA CEZA VERME YETKİSİ ELİNDEN ALINACAK 0 1 Yanıtla
  • Gelecekten gelen Adam: Bahhhhhh:))) 0 0 Yanıtla

Advertisement