Fenerbahçe'de Derbi Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Derbi Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

14.10.2014 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcular yapılan düz koşunun ardından kısa bir kondisyon çalışması yaptı. Sarı lacivertliler daha sonra çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Antrenmanda sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Emre Belözoğlu ile Mehmet Topuz antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı, ardından takımdan ayrılarak bireysel program doğrultusunda çalışmaya devam etti. Ağrıları olan kaleci Volkan Demirel fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı sahada düz koşu yaptı.

A Milli Takım’dan sabaha karşı yurda dönen Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin idmanda yer almadı. Bu futbolcuların salonda yenileme idmanı yaptığı belirtildi. Milli takımdan dönen Çek defans oyuncusu Michal Kadlec ise sahada yenileme idmanı yaptı. Kaleci Mert Günok ise takımla birlikte çalıştı.

Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkartılan ve İstanbul’a dönen Senegalli golcü Moussa Sow’da antrenmana sadece düz koşu yaparak katıldı. Hastanede MR’ı çekilen Sow’un sol arka alt adalesinde kaslarında darbeye bağlı kanama ve ödem tespit edildi. Annesinin vefat etmesi nedeniyle teknik heyetten izin alarak dünkü antrenmanda yer almayan Kamerunlu golcü Pierre Webo da takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Derbi Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement