Fenerbahçe'de Sağlık Kontrolleri Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Sağlık Kontrolleri Devam Ediyor

Fenerbahçe\'de Sağlık Kontrolleri Devam Ediyor

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları öncesi futbolcuların sağlık kontrolleri bugün devam etti.

09.07.2014 13:04

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları öncesi futbolcuların sağlık kontrolleri bugün devam etti.

Sabah saatlerinde Göztepe Medical Park Hastanesi'nde sarı-lacivertli futbolculardan Egemen Korkmaz ile Mehmet Topuz'un sağlık kontrolleri yapıldı. Sağlık kontrolleri yapılan futbolcuların öncelikle kan değerlerine bakıldı. Ardından EKG ve efor testinden geçirilen futbolcular, daha sonra da göz, kulak-burun-boğaz ve genel cerrahi bölümlerinde muayene oldu.

Sağlık kontrollerinin ardından FB TV'ye açıklamalarda bulunan Mehmet topuz, bu sezonun zor geçeceğini ancak şampiyon tamamlamak istediklerini söyledi.

"ZOR BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR"

Sarı-lacivertli futbolcu, zor bir sezonun kendilerini beklediğini söyleyerek, "Ancak iyi bir kamp döneminin ardından sezona iyi başlayıp, iyi de bitireceğiz. 2013-2014 sezonunda elde edilen şampiyonlukta takımdaki arkadaşlık ortamının da çok etkisi oldu" dedi.

"FENERBAHÇE'YE FAYDALI OLACAK"

Şampiyonluk ve yeni transfer Diego Ribas hakkında da konuşan Topuz, "Yeni sezon şampiyonluk ve 4. yıldızı kazanma adına büyük önem taşıyor. Taraftara ve camiaya bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Diego Ribas Fenerbahçe'ye çok faydalı olacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Sağlık Kontrolleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement