Katar Kulüpleri, Emenike İçin Teklif Hazırlıyor - Son Dakika
Spor

Katar Kulüpleri, Emenike İçin Teklif Hazırlıyor

Katar Kulüpleri, Emenike İçin Teklif Hazırlıyor

Katar kulüpleri, Fenerbahçe'deki performansıyla tepki çeken Emmanuel Emenike için teklif hazırlıyor. İsmail Kartal, golcü oyuncunun gönderilmesine onay verdi.

07.12.2014 08:35  Güncelleme: 12:34

Balıkesirspor galibiyetiyle iki haftalık 3 puan hasretine son veren Fenerbahçe, transferde hareketli saatler yaşıyor.

Sarı lacivertli takımda son haftaların formsuz ismi Emmanuel Emenike'nin adı ayrılabilecek isimler arasında gösterilirken, Nijeryalı futbolcunun yaptığı menajer değişikliği de bu iddiaları doğrular nitelelikte olarak değerlendiriliyor.

İYİ TEKLİF GELİRSE YOLCU

Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Gökhan Gönül gibi isimlerin menajerliğini yapan Ahmet Bulut'la çalışmaya başlayan golcü futbolcuya Katar'dan cazip teklifler olduğu iddia edilirken, Fenerbahçe yönetimininin de geldiği günden bu yana istikrarsız bir görüntü çizen Emenike'yi iyi bir teklif halinde gözden çıkartabileceği ifade ediliyor.

12 HAFTADA 2 GOL

Geride kalan 12 haftada yalnızca 2 gol bulabilen ve kariyernin en formsuz dönemini geçiren Emenike, 2017 yılına dek sözleşmesi bulunduğu Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezon başında 13 milyon euroya transfer olmuştu.

İSMAİL KARTAL ONAY VERDİ

İlk sezonunda attığı 12 golle takımının şampiyonluğa ulaşmasına büyük katkı yapan Emenike'nin performansının İsmail Kartal'ı da memun etmediği ve tecrübeli çalıştırıcının yeni bir golcü transferi için kaynak yaratmak adına yıldız futbolcunun gidişine onay verdiği belirtiliyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Katar Kulüpleri, Emenike İçin Teklif Hazırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement