Fenerbahçe'de, "Tek Arma İki Kupa"Nın Öyküsü Anlatıldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de, "Tek Arma İki Kupa"Nın Öyküsü Anlatıldı

Fenerbahçe\'de, "Tek Arma İki Kupa"Nın Öyküsü Anlatıldı

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı oyuncuları kaptan Seda, Eda, Kim ve Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı oyuncuları kaptan Arslan, Marshall ve Mikovic bugün basın mensupları ile bir araya geldi.

04.04.2014 15:36

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı oyuncuları kaptan Seda, Eda, Kim ve Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı oyuncuları kaptan Arslan, Marshall ve Mikovic bugün basın mensupları ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda sarı-lacivertli sporcular, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, kendilerine 'İki Kupa Tek Arma'nın hikayesini anlattılar.

SEDA: "7 KUPA İLE BU SEZONU KAPATMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ"

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Seda, sarı-lacivertli kulüp adına tarihi bir güne şahitlik ettiklerini belirterek, "Her iki takımda en başından beri kupada favoriydi ve ne kadar favori olduğunu sonuna kadar gösterdi diye düşünüyorum. Burhan Felek'te bu kupaları kazanarak bunu da taçlandırdığımızı düşünüyorum. Bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz tekrar çünkü Burhan Felek'te olağanüstü bir atmosfer yaşadık. Hedefler bitmiyor. Önümüzde iki kupamız daha var. Fenerbahçe'de hedef, her zaman final oynamak ve kupayı kazanmaktır. Bizde çalıştığımız süre içerisinde ilk kupamızı aldık. Diğer iki kupa öncesinden bunun bizim için büyük bir motivasyon olacağını düşünüyorum. İnşallah bu sonunda iki kupamızı da alarak erkek takımımız ile birlikte toplamda 7 kupa ile bu sezonu kapatmak en büyük hedefimiz" şeklinde konuştu.

ARSLAN: "ŞÖLEN HAVASINDA İKİ KUPAYI KALDIRDIK"

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Arslan ise iki kupa tek arma sloganıyla yola çıktıklarına değinerek, "Mükemmel bir performans sonrasında bizden sonra bayanlar kupayı getirdi. Güzel bir şölen havası oluşturmak istiyorduk bunu da başardık. Tam istediğimiz gibi oldu. Şölen havasında iki kupayı kaldırdık. Önümüzde iki tane daha hedef var. Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi var. Avrupa Kupası bize moral oldu. Taraftarlarımız bizi desteklesinler. Bizi yalnız bırakmasınlar. Sezonu üç kupayla tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası finalinin rövanşında Rusya'nın Uralochka ekibini, Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı ise CEV Challenge Kupası finalinin rövanşında İtalya temsilcisi Andreoli'yi İstanbul Burhan Felek Spor Salonu'nda mağlup ederek 2 kupanın sahibi olmuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de, 'Tek Arma İki Kupa'Nın Öyküsü Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement