Fenerbahçe'de Yeni Kaleci Sürprizi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Yeni Kaleci Sürprizi

Fenerbahçe\'de Yeni Kaleci Sürprizi

Yaşadıkları sebebiyle morali oldukça bozulan futbolcunun Bursaspor'da oynamak istemediği ileri sürülürken Fenerbahçe'nin uzun süredir milli kaleciyle ilgilendiği belirtildi.

26.02.2017 10:10

Yaşadıkları sebebiyle morali oldukça bozulan futbolcunun Bursaspor'da oynamak istemediği ileri sürülürken Fenerbahçe'nin uzun süredir milli kaleciyle ilgilendiği belirtildi. Sezon sonunda Volkan Demirel'le yolların ayrılabileceği konuşulan sarı lacivertlilerde kaleci bölgesine ilk adayın Harun Tekin olduğu ifade edilirken milli kalecinin taraftarlarla yaşadığı olayın ardından bu transferin artık daha muhtemel olduğu belirtildi.



Bursa'da takım dağılabilir



Bursasporlu taraftarların takım otobüsüne saldırması olayı sadece Harun Tekin'i değil takımın diğer futbolcularını da derinden etkiledi. Konuyla ilgili olarak yeşil beyazlıların başkanı Ali Ay da "Futbolcuları nasıl motive edeceğiz bilmiyoruz, özellikle yabancı futbolcular durumdan çok etkilendi" diye konuştu. Yeşil beyazlılarda yaşanan son gelişmelerin ardından bir çok futbolcunun ayrılık kararı alabileceği konuşuluyor.



Kaynak: Yeni Şafak

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Yeni Kaleci Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement