Fenerbahçe'deki İsyanı Kaptanlar Engelledi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'deki İsyanı Kaptanlar Engelledi

Fenerbahçe\'deki İsyanı Kaptanlar Engelledi

Fenerbahçe'de teknik heyet ve kaptanlar dün idmana çıkmak bile istemeyen 4 oyuncuyu bu sözlerle ikna etti.

10.04.2015 07:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birkaç günlük tatilin herkese iyi geleceğini düşünen Sow, Meireles, Alves ve Diego, İsmail Kartal’ın izinleri iptal etmesiyle hayâl kırıklığına uğradı. Ancak duruma el koyan takımın önde gelenleri, küçük çaplı isyanı bastırdı.

Saldırı yüzünden psikolojileri altüst olan F.Bahçe’nin yabancı futbolcuları, dün sabah Can Bartu Samandıra Tesisleri’nde kriz çıkardı. Olayın olduğu günün ertesinde yani pazar sabahı yapılan rejenerasyon idmanının ardından salı akşamı tekrar toplanan sarı-lacivertli futbolcular, ligin 1 hafta tatil edilmesiyle yeni bir izin beklentisi içine girdi. Ancak saha içinde kalmanın daha uygun olacağını düşünen İsmail Kartal, izinleri iptal ederek sabah idman olduğunu duyurunca tesislerde küçük çaplı isyan çıktı.

Sow, Raul Meireles, Bruno Alves ve Diego, dünkü idmandan önce saldırıdan çok etkilendiklerini ve idman yerine birkaç gün izin yapmanın herkese daha iyi geleceğini savunup antrenmana çıkmak istemedi. Kaptanlar Volkan Demirel ve Emre’nin yanı sıra teknik direktör İsmail Kartal’ın da devreye girmesiyle olay tatlıya bağlanırken, yapılan konuşmalarla futbolcuların psikolojisi düzeltimeye çalışıldı.

Birlik olmalıyız

Yabancu oyuncular Olaydan sonra geceleri gözümüze uyku girmiyor. Ailemize bu dönemde daha çok ihtiyacımız var” görüşünde birleşirken, İsmail Kartal da Eğer biz futboldan soğursak bu saldırıyı yapanların işine gelir. Bu korkuyla yolumuza devam edemeyiz. Hepimiz yaşadıklarımızdan çok etkilendik ancak hem başkanımız hem de devlet bu işin peşini bırakmayacağının sözünü verdi” ifadelerini kullandı. Daha sonra söz alan Volkan Demirel ve Emre, Bizim tepkimizi merak edip izliyorlar. Dosta düşmana nasıl bir ekip olduğumuzu ve bir arada kaldığımızı gösterelim” diyerek, arkadaşlarını ikna etmek için yoğun çaba harcadı.

Vatan

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'deki İsyanı Kaptanlar Engelledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement