Fenerbahçe'den Avusturya'ya... - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Avusturya'ya...

Fenerbahçe\'den Avusturya\'ya...

Sarı-lacivertlilerin altyapısından yetişen genç futbolcu Oğuz Mataracı, Avusturya 1. Lig takımlarından Lask Linz'e transfer oldu.

17.07.2014 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe 'nin altyapısında yetişen 1994 doğumlu genç futbolcu  Oğuz Mataracı , Avusturya'nın 1. Lig takımlarından Lask Linz'e transfer oldu.

Sarı-lacivertli takımın geçen sezon Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor'a kiraladığı genç oyuncunun, Avusturya ekibi ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

Fenerbahçe Kulübü Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Şenol Çorlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Oğuz'u geçen sezon Turgutluspor'a kiraladıklarını hatırlatarak, "Oğuz orada gelişim gösterdi. Şimdi Lask Linz'e transfer oldu. Kendisiyle vedalaştık, hayırlı olsun. Oynayabileceği bir takım. İnşallah kendisi için iyi olur" dedi.

Oğuz'un Fenerbahçe'nin altyapısından yurt dışına giden ilk oyuncu olduğunu kaydeden Şenol Çorlu, "Yurt dışı farklı bir proje. Kendisine destek verdik. İnşallah gelişimine katkısı olur. Kendisi için iyi bir fırsat. Önemli olan bunu kullanabilmesi. Farklı bir kültüre gidiyor. Avusturya futbolda üst düzey olmasa da Oğuz için iyi bir deneyim olur" diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Avusturya'ya... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement