Inter, Nani Transferi İçin Gün Sayıyor - Son Dakika
Spor

Inter, Nani Transferi İçin Gün Sayıyor

Teknik direktörlüğünü Roberto Mancini'nin yaptığı Inter, Luis Nani'nin transferi için harekete geçti. İtalyan ekibi, Fenerbahçe'ye 8.5 milyon Euro teklif edecek.

15.06.2016 03:49  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de geleceği belirsiz olan Luis Nani için hareketli saatler yaşanıyor. İtalya'da yer alan haberlerde, Inter'in Nani'yi transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi.

İtalyan kulübünün, 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği, Portekizli yıldızın da 'evet' demeye yakın olduğu ifade edildi. Daha önce sarı-lacivertlilerden Caner Erkin'i kadrosuna katan Inter'in Nani konusunda da istekli davrandığı aktarıldı. Lazio'dan Antonio Candreva ile beraber Luis Nani'nin liste başı olduğu ve ikisinden birinin transfer edileceği vurgulandı.

8.5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Nani'nin 8 milyon Euro'luk bedeli olduğu, bunun için Fenerbahçe yönetimine Inter'den teklifin iletileceği ve pazarlıkların başlayacağı aktarıldı. İlk etapta Milano ekibinin 8.5 milyon Euro'luk bir teklifle kapıyı çalacağı yazıldı. İtalya basınında Nani'ye 3.1 milyon Euro yıllık maaş önerileceği dile getirildi.

YAKINDAN TAKİP

Şu anda EURO 2016'da Portekiz kadrosunda olan Nani'nin turnuvada da takip edildiği ve maçlarının izleneceği vurgulandı.

Inter, Nani Transferi İçin Gün Sayıyor
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Inter, Nani Transferi İçin Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • GFB: Satmayin bu adami yaa satilacak canerle gokani tutamadiniz bari naniyi satmayin bu adam yeni alisti 2. Ci yilinda daha iyi olacak tutamicaklar josefi satin diegoyu satin Rvp yi satin nani kalsin 0 0 Yanıtla

Advertisement