Fenerbahçe'den Gabriel Barbosa'ya 15 Milyon Euro'luk Teklif - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Gabriel Barbosa'ya 15 Milyon Euro'luk Teklif

Santos'ta forma giyen golcü futbolcu Gabriel Barbosa'nın menajeri Wagner Ribeiro, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız için 15 milyon euro teklif ettiğini söyledi.

05.09.2015 13:02  Güncelleme: 16:59

Geleceğin golcüsü olarak lanse edilen Santos'un yıldızı Gabriel Barbosa'nın menajeri Wagner Ribeiro, Fenerbahçe'nin teklifi hakkında Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

"15 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER"

Wagner Ribeiro, daha önce Fenerbahçe'nin 20 milyon euro teklif ettiğine dair sözlerine; "Fenerbahçe'den Santos'a gelen teklif 10 milyon euroydu. Fakat, Fenerbahçe bu teklifin çeşitli bonuslarla 15 milyon euroya çıkabileceği yeni bir teklif sundu. Santos ise istedikleri bonservisin 20 milyon euro olduğunu söyledi." ifadelerini kullandı.

"HER TEKLİFİN BARCELONA'DAN HABERİ VAR"

Wagner Ribeiro, 'Gabigol'ün Barcelona tarafından istenip istenmediğine dair sözlerine; "Gabriel'e bir teklif gelirse, Santos bu tekliften Barcelona'yı haberdar ediyor. Barcelona isterse aynı fiyatı verip Gabriel'i alabilir" diyerek sözlerini noktaladı.

MİLLİ TAKIM'A ÇAĞRILACAK

Öte yandan Brezilya Teknik Direktörü Dunga'nın 2016'da Rio'da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'nda Gabriel Barbosa'yı kadroya alacağı kaydedildi.

Fenerbahçe\'den Gabriel Barbosa\'ya 15 Milyon Euro\'luk Teklif

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Gabriel Barbosa'ya 15 Milyon Euro'luk Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Uzaylı mülayim: fenev kimi alırsa alsın. GS nin altında ezilmeye mahkumdur..bu herzaman böyle kalacaktır..o kadar puuhaaaaaha 0 14 Yanıtla
    Fenerbahce: Hadilan siz kim oluyonuz 9 0
  • .: Gelirse Nani den de Van persie den de daha iyi transfer başarısı olur. İnanılmaz bi yetenek zaten yaklaşık 2 yıldır takip ettiğim bi oyuncu yeni neymar olarak lanse ediliyor tarzları çok farklı olsada. Umarım 20 M euro verip alabiliriz. 4 0 Yanıtla
    anti kelle: Sana ne kadar pay düşecek peki 2 3
  • ....: BÜYK TAKIMLAR BIRAKMAZLAR BU FUTBOLCUYU 30 VERİRİ 50 VERİRİ ALIR 2 0 Yanıtla
  • Akıl fikir: Yav adam yeni neymar'sa Türkiye'ye gelirmi hiç?Yok geliyorsa bilinki bize kakalıyor böylelerini yine! 2 0 Yanıtla
  • seyirci: Transfer dönemi bitti mal misinz bunlar boş haber 0 1 Yanıtla
  • Boşver adımı: İlk yorum :- 0 1 Yanıtla
  • Zafer: Her hıyara tuz alıp koş dener koş.... 0 0 Yanıtla
  • Bıcaak: Bizde Bruma örneğine dönmesin,sonra milyonlarca verilen paralara yazık oluyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement