Mahmut Uslu: Şampiyon Olmamamız İçin Uğraşıyorlar - Son Dakika
Spor

Mahmut Uslu: Şampiyon Olmamamız İçin Uğraşıyorlar

Mahmut Uslu: Şampiyon Olmamamız İçin Uğraşıyorlar

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Biz güçlü olduğumuz sürece bizi engelleyecek güç görmüyoruz. Bizim şampiyon olmamamız için uğraşıyorlar." dedi.

28.11.2014 20:08  Güncelleme: 20:22

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, birlikte hareket ettikleri müddetçe kendilerini hiçbir gücün engelleyemeyeceğini söyledi.

"HİÇBİR ŞEY OLMADAN YENİ KANUNLAR ÇIKARIYORLAR"

Uslu, FB TV'ye yaptığı açıklamada, sportif olarak mücadele ettiklerini ancak bu mücadelenin dışında da bazı gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Biz bu tür şeyleri anlayamıyoruz. Yani hiçbir şey olmadan yeni kanunlar çıkarıyorlar. Yeni yeni birtakım yönetmelikler yayınlıyorlar. Ama normal pratikte geçerliliği olmayan şeyler de yapılıyor. Bunlar kamuoyunda maalesef yanlış da anlaşılıyor" dedi.

"BİZİM ŞAMPİYON OLMAMAMIZ İÇİN UĞRAŞIYORLAR"

Başarılı bir sezon geçirmek istediklerini anlatan Mahmut Uslu, "Biz güçlü, birlikte olduğumuz müddetçe, bizi engelleyecek herhangi bir güç görmüyoruz. İnşallah bu sene de başarılı bir sezon geçireceğiz. Bir de biz her branşta şampiyonluğa oynuyoruz. Bu kolay iş değil. Tabii ki insanlar bize rakip çıkıyor, bize karşı, bizim şampiyon olmamamız için uğraşıyorlar. Ama biz birlikte olduğumuz müddetçe bunların üstesinden geliriz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mahmut Uslu: Şampiyon Olmamamız İçin Uğraşıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement