Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Kart cezalıları Bruno Alves, Selçuk Şahin ve sakatlığı süren Mehmet Topuz kafilede yer almadı Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Medicana Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah tesislerinde yaptığı çalışma ile tamamladı.

08.05.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kart cezalıları Bruno Alves, Selçuk Şahin ve sakatlığı süren Mehmet Topuz kafilede yer almadı

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Medicana Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah tesislerinde yaptığı çalışma ile tamamladı.

Sarı-lacivertlilerin, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda pas organizasyonlarının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptığı bildirildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket eden uçakla Sivas'a giden 20 kişilik futbolcu kadrosunda, kart cezalıları Bruno Alves ile Selçuk Şahin'in yanı sıra sakatlığı süren Mehmet Topuz yer almadı.

Sivasspor maçı kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Raul Meireles, Emre

Belözoğlu, Mehmet Topal, Emmanuel Emenike, Alper Potuk, Diego Ribas, Pierre Webo, Dirk Kuyt, Serdar Kesimal, Moussa Sow, Uygar Mert Zeybek, Erten Ersu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement