Fenerbahçe Ülker - Pınar Karşıyaka Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker - Pınar Karşıyaka Maçının Ardından

Türkiye Basketbol Ligi’nin 20. haftasında Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka’yı 70-62 mağlup etti.

02.03.2015 22:53

Türkiye Basketbol Ligi'nin 20. haftasında Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka'yı 70-62 mağlup etti. Karşılaşma sonrası antrenörler maçı değerlendirdi.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, iyi bir karşılaşma oluğuna değinerek, "Maçın son 5 dakikasında sorunlar yaşadık. Maçın kilit noktasında heyecanlandık ama kazanmayı bildik. Bu, çözmemiz gereken bir sorun. Pınar Karşıyaka çok önemli ve güçlü bir takım. Sonuna kadar karakterini gösterdi. Onlara da Avrupa maçlarında başarılar diliyorum. Sezonun çok kritik bir noktasındayız. Bu yüzden takımdaki herkesin birbirine yardımcı olması gerekiyor. Bugünkü rotasyonda Goudelock çok süre aldı, bunu da gözden geçireceğim" dedi.

Turkish Airlines Euroleague'deki planları hakkında da konuşan sarı-lacivertli teknik adam, "Rusya'da maçtan sonra oyuncularıma, 'bizim için zorlu dönem şimdi başlıyor' dedim. Nizhny maçını düşüneceğiz şimdi. Sonra sıradaki maçlara bakacağız. Çok iyi bir pozisyondayız. Değerini anlamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

PINAR KARŞIYAKA CEPHESİ

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, karşılaşmada basit hatalar yaptıklarını belirterek, "Sezonun en kötü performanslarından biriydi. Müdafaa kısmındaki direncimiz iyiydi sadece. Maçı kazanacak bir bölüme getirdik, kötü oynamamıza rağmen. Ama galip gelemedik. 48 saatten az bir süre sonra Avrupa maçımız var. Bununla ilgili konsantrasyon kaybımız da vardı" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker - Pınar Karşıyaka Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement