Fenerbahçe Ülker-San Antonio Spurs Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker-San Antonio Spurs Maçından Notlar

NBA şampiyonu ile Türkiye Basketbol Ligi'nin şampiyonunu karşı karşıya getiren mücadeleye basketbolseverler büyük ilgi gösterdi.

11.10.2014 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Ülker'in, NBA Global Games kapsamında San Antonio Spurs ile yaptığı hazırlık karşılaşmasına basketbolseverler büyük ilgi gösterdi.

Ülker Sports Arena'da yapılan mücadelenin biletlerini günler öncesinde tüketen basketbolseverler, 2013-2014 sezonunun Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) şampiyonu ile Türkiye Basketbol Ligi şampiyonunun mücadelesi için salonu doldurdu.

Basketbolseverler karşılaşma öncesi salon önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Salonun büyük bölümünde çubuklu formalarıyla Fenerbahçe Ülkerli taraftarlar bulunurken, Spurs hayranı basketbolseverler de formalarıyla tribünde yer aldı.

Basketbolseverlerin büyük heyecanı

Sarı-lacivertli ekibin, koç Gregg Popovich yönetiminde geçen sezon NBA'de 5. şampiyonluğunu elde eden San Antonio Spurs'ü konuk ettiği mücadele öncesi Ülker Sports Arena'da büyük heyecan yaşandı.

Özellikle sahaya yakın tribünlerde oturan taraftarlar, karşılaşma öncesi ısınırken NBA yıldızlarını cep telefonlarının kameralarıyla görüntüledi.

İlk 5'ler

San Antonio Spurs karşılaşmaya, Tony Parker, Kyle Anderson, Austin Daye, Marco Belinelli ve Tim Duncan ilk 5'i ile başladı.

Fenerbahçe Ülker ise güçlü rakibi önünde Goudelock, Hickman, Vesely, Preldzic ve Oğuz Savaş 5'i ile sahaya çıktı.

Karşılaşma öncesi iki takım oyuncuları Manu Ginobili ve Oğuz Savaş, seyircilere hitap etti. Fenerbahçe Ülkerli oyuncu, "Bu özel gecede hepiniz hoş geldiniz. San Antonio Spurs'e karşı oynamak bizim için bir ayrıcalık. Umarım maçta eğlenirsiniz" dedi.

Notlar

- Karşılaşmada Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nin (NBA) kuralları uygulandı. Periyotları 12 dakika üzerinden oynanan maçta, üç sayı çizgisi de daha geriye çekildi.

- Organizasyon kapsamında düzenlenen NBA 3X turnuvasında birinci olan erkek ve kadın takımlarına kupa ve madalyaları verildi. Birinciler ödüllerini San Antonio Spurs'un efsane oyuncularından Sean Elliot'un elinden aldı.

- Karşılaşma için salonda ve çevresinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Salona girişlerde detaylı aramalar yapıldı.

- Medya mensupları da karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Ülker Sports Arena'da pota arkasında kullanılan basın tribünü genişletildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker-San Antonio Spurs Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement