Fenerbahçeli Futbolcular ve Teknik Ekipten Samandıra Çalışanlarına Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli Futbolcular ve Teknik Ekipten Samandıra Çalışanlarına Teşekkür

Fenerbahçeli Futbolcular ve Teknik Ekipten Samandıra Çalışanlarına Teşekkür

Sert geçen kış şartlarına rağmen antrenman sahalarını temizlediler, futbolcuların çalışmalarına zemin hazırladılar Fenerbahçe, Akhisar maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde, aralıklarla yağan kar yağışı altında yaptığı antrenmanla devam etti.

19.02.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sert geçen kış şartlarına rağmen antrenman sahalarını temizlediler, futbolcuların çalışmalarına zemin hazırladılar

Fenerbahçe, Akhisar maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde, aralıklarla yağan kar yağışı altında yaptığı antrenmanla devam etti.

Kalın bir kar tabakasıyla kaplı saha zeminini yoğun bir çalışmayla temizleyip antrenmana hazır hale getiren Samandıra personeline Teknik Direktör İsmail Kartal teşekkür etti.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK ÇİMLERİN BAKIMINI YAPTILAR, FUTBOLCULARDAN ALKIŞ ALDILAR

Antrenman öncesinde Samandıra çalışanları, İsmail Kartal ve futbolcular sahada fotoğraflar çektirdi. Tüm olumsuzluklara rağmen Can Bartu Tesisleri'nde gece gündüz çalışarak çimlerin bakımını yapan ve sahaları antrenmana hazırlayıp Fenerbahçe'nin antrenmanlarını rahatça yapmasını sağlayan hizmet ekibini takım alkışladı. Antrenman öncesi ve sonrası tesis müdürü İbrahim Kazdal ve ekibine teşekkür eden Teknik direktir İsmail Kartal ve futbolcular, çalışanlarla objektiflere poz verdi.

ANTRENMANDAN NOTLAR

Koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından oyuncular 4 gruba ayrıldı ve gruplar dönüşümlü olarak çift kale maç yaptı. Çift kalelerle antrenman noktalandı. Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli Futbolcular ve Teknik Ekipten Samandıra Çalışanlarına Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement