Fenerbahçeli Luis Nani, Ayrılık Sinyalleri Verdi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Luis Nani, Ayrılık Sinyalleri Verdi

Fenerbahçeli Nani, Portekiz'in İzlanda ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra kendisine sorulan transfer sorusuna kaçamak bir yanıt verdi.

15.06.2016 16:34  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen yıldız futbolcu Luis Nani, EURO 2016 maçında Portekiz'in İzlanda ile oynadığı maç sonrası çarpıcı bir açıklamada bulundu. Nani, kendisine yöneltilen transfer sorusuna kaçamak bir cevap vererek ayrılık iddialarını güçlendirdi.

"BELKİ, BİLMİYORUM..."

İtalyan basınında yer alan habere göre, Nani'yi bekleyen Portekizli gazeteciler, Inter'e transferinin kesinleşip kesinleşmediğini sordu. Mixed Zone'den geçerken kısa bir yanıt veren Nani, "Belki, bilmiyorum..." yanıtını verdi. Luis Nani'nin verdiği yanıtın ardından şüphelerin daha da çoğaldığı, Inter'in bu transferde bir hayli ısrarcı olduğu bildirildi.

FENERBAHÇE NET: 8.5 MİLYON EURO İSTERİZ

Inter - Nani flörtü şu anda iddiadan öteye geçemezken, Fenerbahçe'nin 8.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinde indirime yanaşmadığı, oyuncuyu isteyen takımların bu parayı talep ettiği vurgulandı.

47 MAÇ 12 GOL

Geçtiğimiz sezon Manchester United'dan Fenerbahçe'ye 6 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer olan 29 yaşındaki Luis Nani, 47 maçta forma giyip sezonu 12 gol ve 13 asist ile noktalamıştı.

(Kaynak: Sporx)

Fenerbahçeli Luis Nani, Ayrılık Sinyalleri Verdi

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Luis Nani, Ayrılık Sinyalleri Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement