Ferhatoğlu: "Daha İyi Olacağız" - Son Dakika
Yerel

Ferhatoğlu: "Daha İyi Olacağız"

Ferhatoğlu: "Daha İyi Olacağız"

Oynadığı hazırlık maçlarında yeni bir takım olmasına rağmen beğeni toplayan Çine Madranspor’un teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, “Daha iyi olacağız” dedi.

28.08.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oynadığı hazırlık maçlarında yeni bir takım olmasına rağmen beğeni toplayan Çine Madranspor'un teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, "Daha iyi olacağız" dedi.

Cumartesi günü İncirliova'da Kızılcabölükspor ile oynayacağı karşılaşmayla son hazırlık maçına çıkacak olan Çine Madranspor'un teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, "İstediğimiz noktaya gelmeye başladık. Yine de eksiklerimiz var. Bu eksikleri en aza indirmek için geri kalan zamanda çalışacağız" dedi.

Çine'de istedikleri gibi bir çalışma ortamına sahip olmadıklarını hatırlatan Ferhatoğlu, "Yapımı biten sahamıza bir aya kadar ancak girebileceğiz. Suni çimde çalışıyoruz. Yine de elimizden gelen en iyi şekilde çalışıyoruz. Futbolcularımızın özverisi bize umut veriyor"diye konuştu.

Ligin ilk maçında karşılaşacakları Eyüpspor'u izlediklerini anlatan Ferhatoğlu, "Eyüpspor iyi bir ekip. Maça kadar en iyi halimize gelmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ferhatoğlu: 'Daha İyi Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement