Ferizli Belediyesi Sinanoğlu Mahallesi'nde Halk İftarı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Ferizli Belediyesi Sinanoğlu Mahallesi'nde Halk İftarı Düzenledi

Düzenlenen İftar Programına Ferizli Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç, Muhtarlar Odası Başkanı Yaşar Bakırtaş, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve coşkulu bir kalabalık katıldı.

25.06.2016 15:14

erizli Sinanoğlu Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programına vatandaşlar tarafından yoğun katılım oldu. Okunan ezanın ardından iftar Dini Musiki eşliğinde gerçekleştirildi. Halk iftarında Okunan Kuran Tilavetleri ve Yapılan Dualar iftar sofralarındaki herkese huzur dolu bir akşam yaşattı. Sinanoğlu mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Soğuk 'a teşekkür ettiler.

Belediye başkanı Ahmet Soğuk iftar masalarını tek tek gezerek halkla selamlaştı ve Hayırlı Ramazanlar diledi. Başkan Soğuk, "Sevginin, paylaşmanın ve kardeşliğin en yücesini yaşadığımız Ramazan ayında, Sinanoğlu Mahallesi vatandaşlarımız ile iftarın bereketini paylaşıyoruz. İftar davetine icabet eden tüm halkımıza teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Yüce Allah tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul eylesin" dedi.

Gerçekleştirilen iftarın ardından Ferizli Belediyesi tarafından kurulan ikram çeşmesi ile vatandaşlara limonata ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli Belediyesi Sinanoğlu Mahallesi'nde Halk İftarı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement