Ferizli'de Mobil Tıra yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Ferizli'de Mobil Tıra yoğun İlgi

Ferizli\'de Mobil Tıra yoğun İlgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilçeleri gezen Mobil Etkinlik Tırı, Ferizli'de yoğun ilgi ile karşılaştı.

21.06.2016 15:38  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehteran gösterisi, çocuk etkinlikleri ve diğer gösterimler vatandaşlar tarafından alkış aldı.

Ferizlili vatandaşların Ramazan coşkusuna ortak olan mobil sahneye özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu. Aileleri ile birlikte gelerek Mehteran Gösterisi ve çocuklara yönelik eğlence oyunlarının sergilendiği gecede minikler keyifli dakikalar yaşadı.

Gece 21.30 da başlayan programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Çocuklar geç saatlere kadar eğlenceli vakit geçirdiler. Hacivat'la Karagöz, Nasreddin Hoca, Keloğlan gösterisi çocukları coşturdu. Çocuklara yönelik eğlenceli yarışmalar düzenlendi. Programda ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler de verildi.

Başkan Ahmet Soğuk Toçoğlu'na teşekkür etti.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Sakarya Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenlenen mobil tır etkinliğine vatandaşların yoğun ilgi göstermesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Mübarek ramazan ayının her gününü ayrı bir güzellik içerisinde geçirdiklerini dile getiren Başkan Soğuk, ''İlçemize böyle bir etkinliği getirdiği için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halkımıza keyifli bir ramazan geçirtmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.'' dedi. Başkan Soğuk ''Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 29 Haziran Çarşamba akşamı ortaklaşa düzenleyeceğimiz geleneksel iftar yemeğimize de buradan tüm ilçe halkımızı davet ediyorum. O akşam kimseye söz vermeyin. Hepinize Hayırlı Ramazanlar diliyorum'' dedi.

Peygamber Efendimizin Komşusu aç iken Tok yatan bizden değildir sözünü hatırlatan Başkan Soğuk, durumu iyi olmayan, evinde çorbası kaynamayan vatandaşlarımız olabilir. Bunu direk başkan yardımcımıza yâda bana ileterek her türlü yardımı bizden alabilir diyerek sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli'de Mobil Tıra yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement