Ferizli'de Ramazan Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Ferizli'de Ramazan Etkinliği

Sakarya Büyük Şehir Belediyesi ile Ferizli Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu ve geleneksel olarak bu yıl 22 incisi düzenlenen Ramazan Etkinlikleri Ferizli'de büyük coşkuyla gerçekleştirildi.

22.06.2015 16:18

Ferizli'de düzenlenen ramazan etkinliklerinde Mehteran gösterileri, Orta Oyunu ile Tasavvuf müziği dinletisi ve Semah gösterileri gerçekleştirildi. İftar ile Teravih namazı arasında gerçekleştirilen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterirken; özellikle Ortaoyunu çocuklara keyifli anlar yaşattı.

BAŞKAN AHMET SOĞUK TOÇOĞLUN'A TEŞEKKÜR ETTİ.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK, Büyük Şehir Belediyesi ve Ferizli Belediyesi olarak ortak düzenlenen etkinliklere vatandaşın büyük ilgi göstermesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, "Mehteran ekibi, Semazenler, Orta Oyunu ve birçok etkinliğin yer aldığı program vatandaşlarımızın büyük beğenisini aldı. İlçemize böyle bir etkinliği getirdiği için özellikle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki TOÇOĞLU ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halkımıza keyifli bir ramazan geçirtmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.'' dedi. Başkan SOĞUK ''Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenleyeceğimiz geleneksel iftar yemeğimize de buradan tüm ilçe halkımızı davet ediyorum'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli'de Ramazan Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement