Ferizli Gölkent Mahallesinde Meslek Edindirme Kursları Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ferizli Gölkent Mahallesinde Meslek Edindirme Kursları Açıldı

Ferizli Gölkent Mahallesinde Meslek Edindirme Kursları Açıldı

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk tarafından açılışı yapılan meslek edindirme kursların da, Başkan Soğuk kurslar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

06.11.2015 17:39  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferizli Belediyesi Vatandaşlara Meslek Edinme Kurs hizmeti vermeye devam ediyor. Ferizli'nin Gölkent Mahallesi'nde 3 branşta açılacan kurs açılış programına Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Ferizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Ferizli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Meslek Edindirme kursları, Ferizli Belediyesi Gölkent Mahallesi Belediye Ek Binasında açıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu kurslar, '' Cenaze Hizmetleri'', ''Beden Dili ve Diksiyon'' ile ''Gaz Altı Kaynak'' kursları olmak üzere vatandaşlara üç branşta hizmet verecek.

2015-2016 dönemi kurslarında vatandaşların yanı sıra esnaftan gelen yetişmiş kalifiye personel taleplerinin de değerlendirildiğini belirten yetkililer, kurs başlıklarının ve programın gelen bu talepler doğrultusunda belirlendiğini dile getirdiler.

Başkan Soğuk kursiyerlerle karşılıklı sohbet ederek önemli konulara değindi. Soğuk Açıklamalarında, ''Ferizli Belediyesi olarak her zaman Topluma fayda sağlayacak hizmetleri destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Hemşerilerimizin refah ve mutluluğuna katkı sunmak birinci önceliklilerimiz arasındadır. Belediyemiz ve Ferizli Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından halkımıza ücretsiz olarak sunduğumuz kurslar da gençlerimiz yeni meslek edinme şansı bulacaklar. Bu kurslar, katılım gösteren kursiyerlerimiz için çok önemli bir fırsattır. Burada kurslarımıza 7 den 77 ye herkesin ilgi göstermesi beni çok mutlu etti. İnşallah Ferizli OSB'miz de kısa bir zaman sonra hizmete başlayacak. OSB'mizde Açılacak fabrikalarda, meslek edindirme kurslarından edineceğiniz bilgi ve tecrübe size daha çok iş imkânı sağlayacaktır. Bu tip kurslarla sizleri mesleğe hazırlıyoruz ve iş bulmanızı kolaylaştırıyoruz. Yeter ki sizlerden talep gelsin, biz Ferizli Belediyesi olarak taleplerinizi karşılamaya hazırız. Hepinize başarılar diliyorum ve Hayırlı olsun.'' Dedi.
Kursiyerler Başkan Soğuk 'a, Ferizli Belediyesi'nin bu tip kursları artırarak devam ettirdiği için teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli Gölkent Mahallesinde Meslek Edindirme Kursları Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement