Ferman Nasır'ı Ölüme mi Terk Ediyor? - Son Dakika
Güncel

Ferman Nasır'ı Ölüme mi Terk Ediyor?

Ferman Nasır\'ı Ölüme mi Terk Ediyor?

Siya Mem Û Zin heyecan dolu 41. bölümü ile bu akşam 20.15'de tRT6 ekranlarında…

04.03.2013 17:27

NASIR ÖLECEK Mİ?

NASIR'IN DURUMUNA ÜZÜLEN MİR, NE YAPACAK?

1650-1707 tarihleri arasında yaşayan Kürt şairi Ahmed-i Hani'nin ünlü aşk destanı "'Mem û Zin"den esinlenilerek televizyona uyarlanan ve Türkiye'de çekilen ilk Kürtçe drama dizisi olan Siya Mem Û Zin'in 41. bölümünde, heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Nasır hastaneye kaldırılır, beyin kanaması geçirdiği için beyin cerrahının görmesi lazımdır. Nasır'ın hasta yatağının başında Ferman; "Kusura bakma, senin tek suçun Mem'in babası olmak. Yoksa elimden geleni yapardım" der. Beyin cerrahını arayacağını söyleyen Ferman, beyin cerrahını aramaz. Bütün aile hastanededir. Geç gelen beyin cerrahı Nasır'ın felç kaldığını söyler.

Babasının durumuna üzülen Mem kahveye gelir. Kahvedekilere; "Eğer siz babamın kaza olayı hakkında bir şey biliyorsanız, biliyor da söylemiyorsanız, bu dünyada da öteki dünyada da iki elim yakanızda olacak" der.

Zin, Siti ve anneleri Gule Hanım, Mem'in evine geçmiş olsun ziyaretine giderler. Zin, kahveleri döken Yeliz'e; "Eğer bu kadar olaydan sonra gitmeyi düşünüyorsan bir daha düşün. Roni Teyze'nin sana ihtiyacı var" der. Gule, Roni'ye geçmiş olsun dileklerini iletir.

Mem'e gizli bir telefon gelir. Kaza gecesinde babasının Musa'nın kafesine gittiğini söyler.

Musa, ağabeyinin durumuna çok üzülür ve olanlar için büyük pişmanlık duyar. Ağabeyine kendisini affetmesini söyler. O sırada gelen Mem; "Babama çarpan vicdansız sendin değil mi?" diye sorar ve amcasına saldırır.

Aşkı için türlü zorluklara göğüs gerenlerin hikâyesi Siya Mem u Zin, tüm bunları ve daha fazlasını bu akşam TRT6 da 20.15'de yayınlanacak heyecan dolu 41. bölümde bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferman Nasır'ı Ölüme mi Terk Ediyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement