Fernandao Bursaspor'u Sırtlıyor - Son Dakika
Spor

Fernandao Bursaspor'u Sırtlıyor

Fernandao Bursaspor\'u Sırtlıyor

Bursaspor'un devre arasında renklerine kattığı Brezilyalı golcü Fernandao, attığı gollerle takımını sırtlıyor.

20.04.2014 14:43  Güncelleme: 14:57

Bursaspor'un devre arasında renklerine kattığı Brezilyalı golcü Fernandao, attığı gollerle takımını sırtlıyor.

Brezilya'nın Bahia takımından yeşil-beyazlı ekibe transfer olan Fernandao, performansı ile parmak ısırtıyor. Yeşil-beyazlı formayla 12 maçta 9 gol atan yıldız futbolcu, taraftarın sevgilisi haline geldi. Ayrıca Fernandao Sivasspor maçında da 3 gol atmayı başarmıştı. Son oynadığı 4 maçta fileleri havalandıran Brezilyalı forvet toplamda kupa maçlarıyla birlikte 11 kez gol sevinci yaşadı.

SERDAR AZİZ: "SON 4 MAÇIMIZI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz, kendilerine bir hedef koyduklarını belirterek, "Son 4 maçımızı kazanmak istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Son haftalarda bunu gösterdik. Ama son Galatasaray maçı bizim için kötü oldu. 2-0'dan 5-2 mağlup ayrıldık. Ama o maçta iyi oynadık, farklı etkenler vardı. Sezon başından bu yana böyle futbol oynasaydık daha iyi yerlere gelebilirdik. Elazığspor maçında iyi mücadele ettik. Gol pozisyonları ürettik. Taraftarlarımıza da galibiyeti hediye ettik" dedi.

Öte yandan Bursaspor, Elazığspor galibiyetinin ardından pazar gününü izinli geçirecek ve çalışmalarına pazartesi günü yapacağı antrenmanla ile başlayacak. 

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fernandao Bursaspor'u Sırtlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement